Головна Новини Політика зовнішня політика Україна зробила офіційну заяву про стрілянину у Підмосков'ї
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна зробила офіційну заяву про стрілянину у Підмосков'ї

МЗС категорично заперечує причетність України до стрілянини підмосковного Красногорська

23 березня 2024, 07:40 comments6377
Поділіться публікацією:

Міністерство закордонних справ України категорично відкинуло звинувачення, які почали лунати від російських офіційних осіб, у нібито причетності України до стрілянини у концертній залі "Крокус" у підмосковному Красногорську 22 березня. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у заяві, опублікованій на сайті МЗС.

Україна зробила офіційну заяву про стрілянину у Підмосков'ї

МЗС України. Фото: із відкритих джерел

"Вважаємо такі звинувачення спланованою провокацією Кремля з метою подальшого нагнітання антиукраїнської істерії в російському суспільстві, створення умов для посилення мобілізації російських громадян для участі в злочинній агресії проти нашої держави та дискредитації України в очах міжнародного співтовариства", – йдеться у заяві.

У відомстві наголошують, що путінський режим має довгу історію кривавих провокацій спецслужб, подібних до теракту на Каширському шосе 1999 року.

"Для путінської диктатури не існує червоних ліній. Вона готова вбивати власних громадян заради політичних цілей так само, як за час війни проти України вбила тисячі мирних українців внаслідок ракетних ударів, артилерійських обстрілів та тортур", – зазначає МЗС.

У міністерстві закликали міжнародне співтовариство рішуче відкинути брехливі російські звинувачення у нібито причетності України до стрілянини у Красногорську та посилити підтримку нашої держави у протистоянні злочинній російській агресії.

Зазначимо, одіозний заступник секретаря РНБО РФ Дмитро Медведєв вже заявив, що терористи розуміють лише терор у відповідь. Жодні суди та розслідування не допоможуть, якщо силі не протиставити силу, а смертям — тотальні страти терористів та репресії проти їхніх сімей. Якщо буде встановлено, що це терористи київського режиму, чинити з ними та їхніми ідейними натхненниками інакше неможливо. Усі вони мають бути знайдені та безжально знищені як терористи. Включно з офіційними особами держави, яка вчинила таке злодіяння.

Читайте також на порталі "Коментарі" — кількість жертв теракту в Підмосков'ї зросла: багато людей загинуло не від пострілів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини