Головна Новини Політика зовнішня політика "Україна здобуде впевнені успіхи": у США зробили оптимістичний прогноз на 2024 рік
commentss НОВИНИ Всі новини

"Україна здобуде впевнені успіхи": у США зробили оптимістичний прогноз на 2024 рік

Держдеп США переконаний, що поточний рік буде успішним для України

31 січня 2024, 20:54
Поділіться публікацією:

Україна здобуде впевнені успіхи на полі бою у 2024 році, що стане несподіванкою для російського диктатора Володимира Путіна. Про це під час візиту 31 січня до Києва заявила заступник державного секретаря США Вікторія Нуланд, передає портал "Коментарі" з посиланням на видання "Європейська правда".

"Україна здобуде впевнені успіхи": у США зробили оптимістичний прогноз на 2024 рік

Нуланд з оптимізмом дивиться на 2024 рік. Фото з відкритих джерел

"Я залишаю (Київ – ред.) з більшою впевненістю в тому, що – хоч Україна й зміцнює свою оборону – пан Путін отримає "приємні несподіванки" на полі бою, а Україна цього року здобуде впевнені успіхи", – заявила Вікторія Нуланд.

Заступник держсекретаря США також наголосила, що 2024 рік буле абсолютно стратегічно важливим для України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що заступник командира 3-ї Окремої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін вважає, що повідомлення про необхідність додатково мобілізувати 500 тисяч громадян зашкодило процесу мобілізації та створило додаткову напругу у суспільстві. При цьому Максим Жорін відзначив, що в умовах війни потрібно усвідомити, що більшість чоловіків мають служити або бути готовими до служби, а тому всі чоловіки повинні мати відповідну підготовку, щоби при необхідності стати на захист України.

"Коментарі" також повідомляли, що зміни до закону про мобілізацію передбачають скасування відстрочки для державних службовців, зокрема для правоохоронців. Згідно з запропонованими змінами, право на відстрочку можуть втратити працівники Бюро економічної безпеки, Державного бюро розслідувань, Державної виконавчої служби, Національної поліції, Державного бюро розслідувань, Національного антикорупційного бюро України, прокуратури, Бюро економічної безпеки, Служби судової охорони та Патронатної служби.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини