Головна Новини Політика зовнішня політика Україна стане нікому не потрібною, якщо Європа налагодить відносини з Росією, — Медведчук
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна стане нікому не потрібною, якщо Європа налагодить відносини з Росією, — Медведчук

Сенс української державності не повинен зводитися до протистояння із РФ, каже Віктор Медведчук

19 липня 2021, 12:08
Поділіться публікацією:

Українські політики не мають гідної відповіді на заяви президента Росії Володимира Путіна про те, що в Україні начебто відбувається правове беззаконня, а влада не відстоює інтереси народу і приймає економічно невигідні рішення. Таку думку висловив народний депутат України, голова Політради партії "Опозиційна платформа  За життя" Віктор Медведчук, коментуючи статтю російського лідера "Про історичну єдність росіян і українців".

Україна стане нікому не потрібною, якщо Європа налагодить відносини з Росією, — Медведчук

Віктор Медведчук. Фото із відкритих джерел

Парламентарій підкреслив, що замість демонстрації адекватної реакції українські політики продовжують декларувати заклики відгородитися від Росії стіною і базами НАТО в прямому і переносному сенсі цього слова.

"Це, м'яко скажемо, нерозумна, недалекоглядна політика, яка загрожує не стільки Росії, скільки існуванню української держави. Зведення сенсу української державності до протистояння з Росією автоматично знищує цей сенс, якщо Європа і Росія домовляться. І тоді держава Україна стає непотрібною, і неважливо, ким буде контролюватися ця територія. Значить, нам потрібен інший сенс існування української державності", -—впевнений Віктор Медведчук.

Також він зазначив, що, якщо відносини між РФ і Європою налагодяться, Україна опиниться остаточно витісненою на узбіччя зовнішньополітичних відносин.

"Процес зближення Європи і Росії розчавить сучасну Україну, зробить її непотрібною, зайвою політичним фактором, подразником, територією розбрату. І цей процес запущений, можна звинувачувати в цьому Росію, але більше за все тут постаралася українська влада, яка обрала примітивну й дурну стратегію розвитку", — підкреслив лідер ОПЗЖ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Влад

19 липня 2021, 19:10

Що ВИ слухаєте цього кремлівського МАНКУРТА-дуполиза...!!! Ні одна поважающа себе ЛЮДИНА ніколи не буде домовлятися з вбивцями, злодіями, бандитами та мародерами, а обов'язково покаже та дасть зрозуміти де місце таким покидькам...!!!


Новини