Головна Новини Політика зовнішня політика Україна підтримала санкції ЄС проти ІГІЛ
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна підтримала санкції ЄС проти ІГІЛ

На країни, які підтримали санкції ЄС, накладаються певні обмеження

27 листопада 2020, 12:48
Поділіться публікацією:

Країни Євросоюзу продовжують боротьбу з міжнародним тероризмом. Не залишилася осторонь і Україна, яка підтримала рішення Єврокомісії про введення санкцій проти організацій "Ісламська держава" і "Аль-Каїда".

Україна підтримала санкції ЄС проти ІГІЛ

"Країни-кандидати Республіка Північна Македонія, Чорногорія, Сербія та Албанія, країна процесу стабілізації і асоціації та потенційний кандидат Боснія і Герцеговина, країни Європейської зони вільної торгівлі Ісландія і Ліхтенштейн, члени Європейського економічного простору, а також Україна, Молдова, Вірменія та Грузія приєдналися до рішення Ради ЄС", — уточнюється в повідомленні прес-служби.

Відзначимо, що з введенням санкцій для країн-учасниць Євросоюзу набирають чинності жорсткі обмеження на торгівлю або поставки таким терористичним суб'єктам будь-якої зброї, товарів військового або подвійного призначення, запчастин до них, будь-яку технічну допомогу по їх обслуговуванню.

Також не можна вести торгівлю нафтопродуктами та займатися фінансовими операціями. Одночасно, членам зазначених організацій заборонено в'їжджати на територію Євросоюзу.

Як повідомляв портал "Коментарі", Терористи "Ісламської держави" і "Аль-Каїди" зробили резонансну заяву про те, що новий тип коронавірусу — нібито "воїн" Аллаха.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини