Головна Новини Політика зовнішня політика Україна отримає 1 мільйон євро від Німеччини
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна отримає 1 мільйон євро від Німеччини

Німеччина надасть допомогу в рамках “Плану дій Ради Європи”

8 грудня 2020, 07:55
Поділіться публікацією:

Німеччина надасть Україні 1 мільйон євро на підтримку реформ в межах “Плану дій Ради Європи”. Документ, який закріплює співпрацю, був підписаний послом Німеччини Рольфом Мафаелем і заступником генерального секретаря Ради Європи Ґабріеллем Баттані-Драґоном.

Україна отримає 1 мільйон євро від Німеччини

Україна отримає 1 мільйон євро від Німеччини. Фото: ua.news

Відповідна інформація опублікована на сайті Посольства Федеративної Республіки Німеччина у Києві.

“На посту голови Комітету міністрів Ради Європи Німеччина підтримує зусилля України на шляху реформ. Щоб продемонструвати нашу підтримку, ми, як минулого року, зробили важливий фінансовий внесок у План дій Ради Європи для України”, — коментує німецька сторона.

“План дій Ради Європи для України 2018-2022 рр.” був створений за спільної  ініціативи Ради Європи й українських органів влади. Цим Планом дій Рада Європи та Україна погоджуються спільно сприяти розвитку європейських цінностей, зміцненню правосуддя, знищенню корупції, полегшенню доступу до правової допомоги, підсиленню прав людини й верховенства права.

Нагадаємо, що Денис Шмигаль розповів, коли Україна отримає транш МВФ. За словами прем’єра, для отримання фінансування від МВФ Україна виконала 4 вимоги із десяти заявлених. Ще 6 перебувають, з випередженням, в роботі. Після реалізування всіх вимог Україна може розраховувати на фінансову допомогу.

Також Франція планує підписати угоду з “Укрзалізницею” щодо постачання локомотивів в Україну.

Сайт “Коментарі” раніше повідомляв, що в України є всі шанси отримати статус кандидата в членство ЄС у 2027 році. У цьому впевнений посол Литви.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини