Головна Новини Політика зовнішня політика "Україна не має права порушувати питання суверенітету": у Північній Кореї відповіли на розрив дипвідносин
commentss НОВИНИ Всі новини

"Україна не має права порушувати питання суверенітету": у Північній Кореї відповіли на розрив дипвідносин

Міністерство закордонних справ КНДР випустило заяву з реакцією на розрив дипломатичних відносин з боку України після визнання Пхеньяном терористів "Л/ДНР"

15 липня 2022, 12:55 comments1584
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

МЗС Північної Кореї у відповідь на розрив дипвідносин Україною заявило, що Україна нібито не ухвалює незалежних рішень через вплив США. Про це повідомляє видання Reuters.

"Україна не має права порушувати питання суверенітету": у Північній Кореї відповіли на розрив дипвідносин

фото центрального інформаційного агентства Північної Кореї

Україна "не має права порушувати питання суверенітету після приєднання до несправедливих та незаконних дій США, які порушили суверенітет Пхеньяну", – йдеться у заяві Міністерства закордонних справ Північної Кореї.

Також у Північній Кореї заявили, що її ядерна та ракетна програми є "засобом самооборони", і звинуватили Сполучені Штати у проведенні "ворожої політики" шляхом запровадження міжнародних санкцій та проведення військових навчань із Південною Кореєю.

"Ми і надалі зміцнюватимемо і розвиватимемо дружбу та співпрацю з усіма країнами, які поважають наш суверенітет і ставляться до нас прихильно, на основі принципів суверенної рівності, невтручання у внутрішні справи та взаємної поваги", — додали в МЗС.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що терористичну "ДНР" визнала тоталітарна Північна Корея. Північна Корея у середу, 13 липня, визнала терористичне угруповання "ДНР". Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що нові деталі удару по Вінниці : скільки тіл дітей та дорослих ще не ідентифікували. У Вінниці не ідентифікували двох загиблих дітей та 11 дорослих. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Маляр розповіла , чому дані про загиблих українських військових засекречені. У Міноборони не розголошують кількість загиблих військових. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що росія — держава-терорист : Україна може запустити процес — чому досі Захід зволікає. Захід досі багато в чому залежить від Росії, тому, як може, зволікає з радикальними кроками у бік Москви. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини