Головна Новини Політика зовнішня політика Україна краща за Польщу - Аваков
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна краща за Польщу - Аваков

Європи без України немає, вважає міністр

20 березня 2021, 00:22
Поділіться публікацією:

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков,  коментуючи  ймовірність вступу України в НАТО, зазначив, що без України немає Європи, а якщо порівнювати нашу країну з Польщею, то Україна краща.

Україна краща за Польщу - Аваков

Арсен Аваков (фото з відкритих джерел)

Про це міністр сказав в ефірі ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера" на каналі "Україна".

"Нехай мене пробачать поляки, але я думаю, що Україна краще Польщі. І Європи без України немає. І якщо хтось ще цього не розуміє, що може бути щаслива Європа при нещасній Україні — так не буде. Інша справа, що ми теж повинні себе настільки поважати, щоб йти до цих стандартів ", — сказав міністр.

Нагадаємо, Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков розповів про можливості великої війни з Росією і готовності нашої країни до повномасштабного наступу країни-агресора. За словами Авакова, Україна повністю готова до несподіваного удару з боку президента Росії Володимира Путіна, через те, що ми точно знаємо, з ким доводиться мати справу. Глава МВС сказав, що в разі підлого удару Путіна, коли цього ніхто не буде чекати, наша система зможе протистояти Росії й повністю до цього готова. Аваков сказав, що влада має всі необхідні плани та накази на подібний випадок. Міністр підкреслив, що не вірить в повномасштабний наступ Росії, оскільки воно обернеться для них катастрофічними втратами, як і для України. Він назвав Росію колосом на глиняних ногах.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької та Луганської області України триває російська збройна агресія, в якій беруть участь регулярні війська РФ і незаконні збройні формування. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини