Головна Новини Політика зовнішня політика Україна і Сполучене королівство Великобританії обговорюють можливість введення безвіза
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна і Сполучене королівство Великобританії обговорюють можливість введення безвіза

Державна міграційна служба України та Паспортна служба Великобританії провели онлайн зустріч

20 листопада 2020, 22:10
Поділіться публікацією:

Україна і Сполучене королівство Великобританії обговорюють можливість введення безвізу. Про це повідомляє українське Посольство в Великобританії.

Україна і Сполучене королівство Великобританії обговорюють можливість введення безвіза

Посольство констатує факт, що багато обмежень позбавляють туристів можливості потрапити до відповідних країн. Українська і британська сторони заявляють про те, що на даний момент ведуть переговори щодо спрощення візового режиму для двох сторін.

Відомо, що на сьогодні вартість візи до Британії становить 100 фунтів. Залежно від курсу, в євро це — 100-110 €. При оформленні сюди також входить робота візового менеджера — 20-30 євро.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Президенту України Володимиру Зеленському вдалося залагодити питання щодо втрати безвізу з Європейським Союзом після рішення Конституційного суду стосовно антикорупційного законодавства. Про це повідомили на офіційному сайті Офісу президента. За даними джерела, заступник керівника Офісу президента Ігор Жовква розповів, що після скандального рішення суддів КСУ від 27 жовтня, Офіс Зеленського отримав безліч дзвінків і повідомлень від західних партнерів України, які були дуже стурбовані цим рішенням суду.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини