Головна Новини Політика зовнішня політика Угорщина знову блокує шостий пакет санкцій проти росії: які причини
commentss НОВИНИ Всі новини

Угорщина знову блокує шостий пакет санкцій проти росії: які причини

Угорщина знову блокує шостий пакет санкцій, які Євросоюз планує запровадити

1 червня 2022, 22:54
Поділіться публікацією:

Угорщина знову заблокувала 6 пакет санкцій, які ЄС хоче запровадити проти Кремля. Цього разу Орбан заявив, що йому не подобається те, що під санкції потрапив патріарх РПЦ Кирил, який відкрито підтримує війну в Україні. Про це  повідомляє Вloomberg. 

Угорщина знову блокує шостий пакет санкцій проти росії: які причини

Віктор Орбан (фото з відкритих джерел)

 Джерела ЗМІ повідомляють, що Угорщина знову розчарувала Європу, заблокувавши прийняття шостого пакета санкцій проти Кремля. Орбану не сподобалося, що під санкціями опинився патріарх РПЦ. Тому у Будапешті почали вимагати виключити Кирила із запропонованого списку.

Як зазначають джерела видання, Угорщина розчарувала Євросоюз, вкотре заблокувавши прийняття шостого пакета санкцій. Орбану не сподобалось те, що до підсанкційних осіб внесли патріарха РПЦ. 

"Будапешт вимагав виключити патріарха Кирила із запропонованого списку осіб, які потрапили під санкції. За словами одного чиновника, ім’я Кирила не називали лідери на саміті на початку цього тижня", — йдеться у заяві. 

Окрім цього, Угорщина має технічні зауваження щодо ембарго на нафту з рф. Тому поки невідомо, коли Євросоюз остаточно заявить про санкції проти Кремля.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те. що не так із заявою Байдена – яку підтримку зачекалася УкраїнаПрезидент США Джо Байден у колонці для The New York Times написав, що Штати не намагатимуться повалити путінський режим, не збираються воювати з Росією, але продовжать підтримувати Україну. Зокрема, поставлять нам більш продвинуті ракетні системи та боєприпаси. Про що говорять зроблені заяви? Чи достатньою є та підтримка України і той тиск на Росію, які здійснюють США? 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини