Головна Новини Політика зовнішня політика Учасники Кримської платформи підпишуть документ про деокупацію: що це означає
commentss НОВИНИ Всі новини

Учасники Кримської платформи підпишуть документ про деокупацію: що це означає

Ухвалення документа стане важливим для людей, які щодня опікуються питаннями повернення Криму

23 червня 2021, 10:59
Поділіться публікацією:

Святкування 30-річчя Незалежності України, а, отже, і проведення міжнародного саміту "Кримська платформа" наближаються з кожним днем. За словами представника президента в Криму Антона Кориневича, 23 серпня учасники "Платформи", швидше за все, підпишуть певний документ, який міститиме стратегію деокупації півострова.

Учасники Кримської платформи підпишуть документ про деокупацію: що це означає

На саміті "Кримської платформи" підпишуть документ про деокупацію. Фото із відкритих джерел

Інформацію повідомляє "Хедлайнс Україна".

Антон Кориневич зазначив, що в тексті документа повинні міститися всі проблемні питання, котрі стосуються незаконної анексії Криму Росією. Наявність подібної політичної декларації, на думку чиновника, підкреслить важливість і продемонструє позитивні результати проведення "Кримської платформи".

У документі планують проаналізувати існуючі проблеми, які виникли після окупації півострова Росією. Також, за словами Кориневич, його наявність стане чудовою підмогою для людей, які професійно займаються питаннями повернення Криму кожен день.

Слід зазначити, що "Кримська платформа" не планується, як винятково міжнародний форум. Антон Кориневич розповів, що в Києві вже планують створити спеціальний офіс, представники якого займатимуться вибудовою стратегії стосовно деокупації АРК. Термін дії цієї організації хочуть продовжити до того самого моменту, доки Крим не буде повернений під контроль офіційного Києва.

Нагадаємо, що 23 серпня для участі в "Кримській платформі" Україна очікує багатьох іноземних гостей, в тому числі й американських політиків.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Росія днями відправила в анексований Крим тисячі військовослужбовців. З якої причини, дізнавайтеся в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете прочитати про те, як російська влада намагається перешкодити проведенню "Кримської платформи".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини