Головна Новини Політика зовнішня політика У Зеленського відповіли Путіну щодо нового плану по Донбасу
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського відповіли Путіну щодо нового плану по Донбасу

Україна не піде на умови Кремля

22 березня 2021, 10:00 comments1540
Поділіться публікацією:

Глава Офісу президента України Андрій Єрмак зробив заяву з приводу нової ініціативи заступника голови адміністрації президента Росії Дмитра Козака з приводу війни на Донбасі. Про це стало відомо з офіційного листа Єрмака радникам лідерів країн нормандської четвірки, повідомляє видання "Європейська правда".

У Зеленського відповіли Путіну щодо нового плану по Донбасу

Фото: Google

За словами Єрмака, Україна не буде погоджуватися на пропозиції Козака, які він озвучив на останній переговорах політичних радників лідерів країн нормандського формату. Глава ОП сказав, що наша сторона здивована тим, як в Кремлі інтерпретують підсумки останніх переговорів.

Єрмак зазначив, що дискусія мала напружений характер, а у сторін було відсутність єдиного бачення з ключових питань, саме Україна ініціювала засідання ТКГ для того, щоб підтвердити режим повного припинення вогню на лінії фронту.

Він підкреслив, що факт відмови росіян від переговорів на тлі різкого загострення ситуації на Донбасі свідчить про те, що Росія не хоче дотримуватися режиму повного припинення вогню.

Глава Офісу президента сказав, що пункт про припинення вогню є ключовим у питанні виконання мінських угод. Він зазначив, що висновки Козака є маніпулятивними і заявив, що Україна ніколи не погодиться на умови, які пропонують в Кремлі.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької і Луганської областей триває російська військова агресія проти України, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян.

Раніше "Коментарі" повідомляли, як влаштований партійний ринок в Україні.

Читайте також, скільки коштує створити нову партію в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини