Головна Новини Політика зовнішня політика У Зеленського відповіли на попередження Кремля щодо членства в НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського відповіли на попередження Кремля щодо членства в НАТО

У Києві впевнені, Росія не має права голосу в дискусії про майбутнє членство України в Північноатлантичному Альянсі

18 жовтня 2021, 17:30
Поділіться публікацією:

Росія не має права голосу в питанні майбутнього членства України в НАТО і не братиме участь в цій дискусії. Як інформує видання "Коментарі", таку думку міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба висловив у відповідь на випад прес-секретаря президента РФ Володимира Путіна щодо "червоних ліній" для Росії щодо входження України до Північноатлантичного альянсу, пише "Європейська правда".

У Зеленського відповіли на попередження Кремля щодо членства в НАТО

Дмитро Кулеба. Фото: Українська правда

Дмитро Кулеба зазначив, найгірший сценарій, про який говорить Дмитро Пєсков, це не майбутнє, а сумна реальність, тому як Росія напала на територію України, окупувавши її частину і вбивши тисячі її громадян. Найгірший сценарій вже настав. Тому Україна не збирається звертати увагу на меседжі, які озвучує Кремль, намагаючись вплинути на позицію Києва по вступу до НАТО. Міністр також висловив упевненість, що голос Росії з питання вступу в НАТО не буде враховуватися.

Зазначимо, портал "Коментарі" повідомляв про те, що спікер російського президента Дмитро Пєсков заявив — найгіршим сценарієм для Росії буде приєднання України до НАТО. Дмитро Пєсков зазначив, розуміючи всі ризики, які виникають перед Росією в Кремлі залишають за собою право діяти на свій розсуд. Також Пєсков пояснив присутність російських військ біля українського кордону. Прес-секретар Путіна назвав це відповіддю на постійні військові навчання сил НАТО поблизу російського кордону на території України. Також Пєсков порадив Заходу не переходити "червоні лінії" і не провокувати Росію, яка насправді не налаштована на військову конфронтацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини