Головна Новини Політика зовнішня політика У Зеленського відповіли FIFA, яке відмовилося показати звернення президента на фіналі ЧС
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського відповіли FIFA, яке відмовилося показати звернення президента на фіналі ЧС

Офіс президента розкритикував FIFA за відмову показати звернення Володимира Зеленського на фіналі Чемпіонату світу

18 грудня 2022, 13:05
Поділіться публікацією:

В Офісі президента  піддали різкій критиці FIFA за те, що вони  відмовились показувати  відеозвернення Володимира Зеленського під час фіналу Чемпіонату світу з футболу, що  відбувається в Катарі. Про це повідомляють журналісти CNN.

У Зеленського відповіли FIFA, яке відмовилося показати звернення президента на фіналі ЧС

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Представники медіа  зазначають, що керівництво Катару було за те, щоб демонструвати звернення із "закликом до миру", але ця ініціатива була заблокована посадовцями  FIFA. Вони  пояснили, мовляв, звернення є забагато політичним.

Звернення українського президента записали англійською мовою,  тепер в ОП заявляють, що  розповсюджуватимуть  відео самі, коли у FIFA не оприлюднять  його в ефірі.

"FIFA втратило цінне розуміння футболу — як гри, яка об'єднує народи, а не підтримує існуючі розбіжності", — наголосили в Офісі президента.

Журналісти CNN звернулись до FIFA,  проте не отримали  коментарів. Медіа  повідомляє, що представники  керівного органу світового футболу доклали старань, аби не оприлюднювати політичні повідомлення під час світового Чемпіонату в Катарі.

Разом з тим,  кореспонденти CNN отримали саме звернення українського президента, записане перед  фіналом. Зокрема, у відеоролику  Зеленський  говорить, що футбол  має ціль об'єднувати світ і закликає до "Чемпіонату світу, а не світової війни".

"Цей Чемпіонат світу вкотре довів, що різні країни та національності можуть вирішувати, хто сильніший у фейр-плей, а не в грі з вогнем, на зеленому полі, а не на червоному полі бою", — підсумував  у ролику український лідер. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Зеленський назвав терміни вирішального періоду війни в Україні.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

18 грудня 2022, 13:13

У ватажка Зе-Асада та членів його обслуги буває багато гарних висловлювань. Але коли ці висловлювання ідуть з вуст дуже поганих і корумпованих істот, тільки для того, щоб привернути увагу до самозакоханих, зірково-хворобливих, егоїстичних тіл - вони втрачають свою вагу.


Новини