Головна Новини Політика зовнішня політика У Зеленського в США запитали про «гоніння на російську мову» (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського в США запитали про «гоніння на російську мову» (ВІДЕО)

З несподіваним запитанням президента України зустріли у дверях його готелю у Вашингтоні

31 серпня 2021, 17:42 comments1646
Поділіться публікацією:

Кремлівські пропагандисти пильно спостерігають за організацією і проведенням візиту українського президента Володимира Зеленського в Сполучені Штати Америки. Як повідомляють "Коментарі", посилаючись на "Сегодня", представники медіа з РФ вирішили навіть "поспілкуватися" з політиком за допомогою криків через оточення з охоронців.

У Зеленського в США запитали про «гоніння на російську мову» (ВІДЕО)

У Зеленського поцікавилися "гоніннями на російську мову". Фото з відкритих джерел

У готелю у Вашингтоні, де зупинилася пара Зеленських (перша леді також прибула до Америки, супроводжуючи чоловіка — ред.), зараз постійно перебувають "чергові" журналісти з різних видань. Крім українських і американських медійників, присутній також кілька представників російських ЗМІ. Саме одному з них і належить гостра фраза, кинута "в обличчя" Зеленському, який вирушав на чергову зустріч з американськими політиками.

"Коли припиніть гоніння на російську мову, пан Зеленський?" — голосно поцікавився хтось із гурту журналістів, коли український президент виходив в оточенні охоронців з готелю.

Ще з натовпу українською мовою поцікавилися, як політик почувається — чи то після перельоту, то чи перед важливими зустрічами з американськими чиновниками. Російським пропагандистам "спілкування" із Зеленським довелося припинити, тому що всіх журналістів дуже швидко відтіснила президентська охорона. "Розчистити" територію американці веліли під приводом необхідності пропустити кортеж українського президента.

Цікаво, що глава держави, зауваживши представників медіа, встиг показати палець догори, ймовірно, демонструючи, що тримається відмінно. На сьогодні у Володимира Зеленського заплановано кілька важливих переговорів, в тому числі в Міненерго Штатів і Пентагоні.

Чи буде якась реакція з боку українських дипломатів стосовно інциденту з російськими журналістами, невідомо.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що в Торніке, 31 серпня, розпочався для українців з новин про те, що президент України Володимир Зеленський разом зі своєю дружиною Оленою вже знаходяться на території Сполучених Штатів. Як відомо, у Зеленського запланована насичена програма, головною "родзинкою" якої є особиста зустріч з главою США Джозефом Байденом. Експерти розповіли, які важливі питання можуть бути вирішені, і що практичного, а не декларативного ми можемо отримати з цього візиту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

31 серпня 2021, 19:22

Это чмо язык свой пархатый в жопу засунул и деликатно промолчал)))

ККК

31 серпня 2021, 19:13

Это чмо язык свой пархатый в жопу засунул и деликатно промолчал)))


Новини