Головна Новини Політика зовнішня політика У Зеленського розповіли, які ЗМІ читає і дивиться Президент
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського розповіли, які ЗМІ читає і дивиться Президент

Глава держави читає сайти і дивиться політичні ток-шоу

9 березня 2021, 14:05
Поділіться публікацією:

Прес-секретар президента України Юлія Мендель розповіла про те, які ЗМІ читає і дивиться Володимир Зеленський, а також заявила, що глава держави активно читає головні сайти країни і дивиться політичні ток-шоу. Про це вона повідомила в інтерв'ю українській журналістці Олесі Бацман.

У Зеленського розповіли, які ЗМІ читає і дивиться Президент

Фото: ОП

За її словами, Зеленський регулярно читає і дивиться основні українські ЗМІ. Вона назвала журналіста Дмитра Гордона, сайти "Українська правда", НВ, "Кореспондент", "РБК-Україна" та інші.

Також Мендель сказала, що президент дивиться політичні ток-шоу на телебаченні і дуже уважно стежить за новинами. Вона зазначила, що в даному питанні Зеленський є перфекціоністом.

Вона сказала, що президенту потрібно чітко розуміти, чому в конкретних ЗМІ робляться різні акценти на новинах про нього і його команді. Також вона звернула увагу на те, що журналісти не завжди підбирають правильні фото для новин, які змінюють контекст інформаційного приводу і сприйняття з боку людей.

Юлія Мендель працює на посаді прес-секретаря Володимира Зеленського з червня 2019 року. До цього вона працювала журналісткою в ряді відомих видань.

Після приходу Володимира Зеленського на посаду президента України перший глава ОП Андрій Богдан заявляв, що команді Зеленського не потрібні класичні ЗМІ для того, щоб комунікувати з народом, адже вони можуть робити це безпосередньо без посередництва журналістів.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, чи піде Володимир Зеленський на другий термін президентських повноважень.

Читайте також про те, що Кравчук розповів, як можна було зберегти СРСР.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини