Головна Новини Політика зовнішня політика У Зеленського розповіли про стратегію проти Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського розповіли про стратегію проти Росії

Михайло Подоляк відреагував на слова Лаврова на саміті ОБСЄ, де російський дипломат виправдовував російську агресію проти України.

30 листопада 2023, 16:42
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Радник Офісу президента Михайло Подоляк відреагував на виступ міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова на засіданні ОБСЄ у Скоп'є. За словами представника Зеленського проти Росії потрібно прийняти стратегію ізоляції.

У Зеленського розповіли про стратегію проти Росії

Подоляк розповів про стратегію проти Росії. Фото з відкритих джерел

Михайло Подоляк заявив, що Сергій Лавров під час промови в ОБСЄ заявив про війну як інструмент зовнішньої політики Росії. Радник ОП наголосив, що таким чином Лавров виправдовує масові вбивства та воєнні злочини Росії під час війни в Україні.

За словами Михайла Подоляка присутність Росії на міжнародних майданчиках та заходах лише паплюжить їх та висміює міжнародне право. Як альтернативу, Подоляк назвав стратегію, яка має бути задіяна проти Росії.

"Єдиною прийнятною стратегією щодо Росії сьогодні є її абсолютна політична ізоляція, обов’язкове призупинення її членства в міжнародних організаціях", — зазначив Михайло Подоляк.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під час виступу на саміті ОБСЄ Сергій Лавров закликав дати йому спокій. На початку промови очільника МЗС РФ велика кількість дипломатів покинула залу ОБСЄ показуючи свою неприязнь до присутності представника Росії на міжнародному заході. Крім того, на саміті ОБСЄ до Лаврова та всієї російської делегації звернулась міністерка закордонних справ Німеччини, яка закликала припинити війну в Україні та вивести війська з країни.

Також "Коментарі" писали про дружню до Росії країну, яка скасувала рішення про перетин свого повітряного простору російським літаком на якому був Сергій Лавров. Таким чином російська делегація повинна була змінити маршрут, щоб потрапити на саміт ОБСЄ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини