Головна Новини Політика зовнішня політика У Зеленського розповіли про блокування телеканалів "Прямий" і "Наш"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського розповіли про блокування телеканалів "Прямий" і "Наш"

"Дошка бруду"

18 лютого 2021, 13:00 comments1178
Поділіться публікацією:

У президента Зеленського прокоментували можливе накладення санкцій на телеканали "Наш" і "Прямий". Про це розповів радник голови Офісу Президента Андрія Єрмака Михайло Подоляк в інтерв'ю виданню "РБК-Україна".

У Зеленського розповіли про блокування телеканалів "Прямий" і "Наш"

Фото: EPA

Відповідаючи на питання про те, чи планується накладення санкцій на телеканали "Наш" і "Прямий" слідом за каналами Віктора Медведчука Подоляк сказав, що не бачить зв'язку між цими медіахолдингами.

Він заявив, що згадані канали виглядають дуже дивно в ідеологічному плані, особливо радник глави ОП зазначив канали, які пов'язують з екс-президентом Петром Порошенком (5 канал і "Прямий").

За його словами, канали перетворилися в справжню дошку бруду, яка замінила собою інформаційне мовлення. Попри те, що у цих каналів є аудиторія, впливу на державну політику вони не роблять. Подоляк сказав, що в будь-якому випадку, це не аналогічна з каналами Медведчука історія.

Радник Єрмака сказав, що канали Медведчука були прямою загрозою національній безпеці України, коли канали Порошенко є уособленням ненависті, а не творення.

Раніше народний депутат Олександр Дубінський повідомляв, що на закритому засіданні РНБО планується введення санкцій проти колишнього глави КМДА і депутата від "Партії регіонів" Володимира Макеєнка, який є формальним власником телеканалу "Прямий".

В Офісі президента повідомляли, що на засіданні РНБО 19 лютого планується прийняття жорстких рішень для захисту національної безпеки України.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Рада назвала винуватця анексії Криму та війни на Донбасі.

Читайте також, в які політичні ігри грає Ринат Ахметов.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

тіна

18 лютого 2021, 20:02

Прямий канал патріотичний проукраїнський проєвропейський канал, якщо його закриють -це буде підтвердження узурпації влади та зміни напряму в бік росії

Юрий.

18 лютого 2021, 13:19

Моральные уроды во власти.


Новини