Головна Новини Політика зовнішня політика У Зеленського рейтинг довіри в США набагато вищий, ніж у Байдена
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського рейтинг довіри в США набагато вищий, ніж у Байдена

Українському президенту Володимиру Зеленському довіряє більшість громадян США: його рівень довіри вищий, ніж у Байдена

31 березня 2022, 00:45
Поділіться публікацією:

Представники соціологічного центру Pew Research Center провели опитування серед американців з 21 по 27 березня і з'ясували, що громадяни США довіряють Володимиру Зеленському у питаннях міжнародної політики набагато більше, ніж Джо Байдену.

У Зеленського рейтинг довіри в США набагато вищий, ніж у Байдена

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Президенту України, згідно з результатом опитування, довіряють близько 72% американців і цей показник вищий, ніж у будь-якого іншого міжнародного лідера, навіть ніж у президента США Джо Байдена. Його рівень довіри складає 48%.

Загалом, Зеленському повністю довіряє 33% американців, а скоріше довіряють, ніж ні – 39%. Не дуже довіряють українському президентові 16% респондентів і зовсім не довіряють – 10% опитаних громадян США.

У той час як президенту США Джо Байдену у питаннях міжнародної політики повністю довіряють 17% та трохи довіряють -31%.

Довіра до глави нашого уряду також перевищує довіру громадян США до французького президента Емманюеля Макрона та німецького канцлера Олафа Шольца – обидва 53%.

До слова, соціологи також зафіксували рекордний рівень недовіри американців до російського президента Володимира Путіна. 92% чи кожен дев'ятий американець не довіряє главі Росії.

У Зеленського рейтинг довіри в США набагато вищий, ніж у Байдена - фото 2
У Зеленського рейтинг довіри в США набагато вищий, ніж у Байдена - фото 3

Нагадаємо, що під час інтерв'ю представникам ЗМІ Росії президент України повідомив про спробу його політичного усунення. Ще він розповів про дії Росії, щоби дестабілізувати ситуацію в нашій країні.

Раніше видання "Коментарі" повідомляє, що під час інтерв'ю англійському журналу The Economist президента України Володимира Зеленського запитали, про що він говорив би з Путіним, якби зустріч відбулася.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Artem

4 квітня 2022, 15:31

Це вже навіть і не смішно як люди можуть бути такі сліпі, що роблять із Зеленського мало не рятівником всієї України. Зеленський нехай просить в Бога щоб і надалі в США залишався президент Джо Байден. Якби не Байден Європа ніколи б не повстала би проти Росії, і не застосувала би свої санкції проти Росії, вона і надалі продовжувала б економічні відносини з нею. Завдяки Байдену майже весь світ повстав проти Росії, і підтримує Україну. Поважати Зеленського потрібно лише за те що він не втік з України, так само як і багато інших громадян України. Не важливо навіть те, що він знаходиться в значно безпечнішому місці навідміну від інших Українців, те що він залишився і виконує свої функції робить йому честь. Треба щоб люди зрозуміли що це не Зеленського заслуга що в нас дуже сильна Армія і патріотичний народ. Я не є прихильником Порошенка, але я впевнений що до війни з Росією ми б при Порошенку готувалися б ще в 2021р. навідміну від Зеленського, який майже до кінця не вірив що Путін нападе, а думав про побудову доріг і тринькання бюджетних коштів на різні непотрібні речі а не на Українську Армію. Немає заслуги Зеленського і в сучасності нашої Арміії. Модеринізація нашої Армії та Поліції на Американський і Європейський лад почалася ще в 2014р. і продовжується дотепер. І саме з 2014р. наш народ продемонстрував великий патріотизм і любов до своєї держави. Байден правильно сказав що Путіна зупинив Український народ. Люди повірте! Байден максимально допомагає нам в озброєнні так і економічно, при іншому президентові такої підтримки б не було. Напревелику жаль більшість Американців проти Байдена, тому що вони знають його більше навідміну від Зеленського. Для Американців Зеленський це як голівудський герой, який сам керує Армією і бориться проти зла за свободу, тому і рейтинг в нього більший ніж в Байдена. Треба молитись Богу щоб і надалі був президент Джо Байден, тоді буде Американська підтримка. Але все одно при будь якому розвитку подій на Американських виборах, Україна вистоїть. Слава Україні!!!


Новини