Головна Новини Політика зовнішня політика У Зеленського критично відреагували на покращення відносин між Росією та Грузією
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського критично відреагували на покращення відносин між Росією та Грузією

Андрій Єрмак публічно розкритикував уряд Грузії за відновлення прямого авіасполучення з Російською Федерацією.

16 травня 2023, 16:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак публічно розкритикував нормалізацію деяких відносин між Росією та Грузією. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на соцмережі українського політика.

У Зеленського критично відреагували на покращення відносин між Росією та Грузією

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак. Фото з відкритих джерел

Андрій Єрмак критично висловився про відновлення авіарейсів між Грузією та російською Федерацією. Представник Офісу президента зауважив, що грузинський народ постійно підтримує Україні, адже має спільного ворога.

"Грузинський народ постійно демонструє солідарність з Україною. У нас спільний ворог, який з 90-х років, а потім 2008-го вбивав грузинів, а з 2014 він вбиває українців. Для наших народів цей ворог екзистенційний. Але дехто, схоже, намагається не помічати ракетні обстріли Києва, знищену Мар‘їнку, вбитих у Бучі, Ірпені, Ізюмі, викрадення дітей… Дехто, схоже, забув трагедію в Горі", — пише Єрмак.

Нещодавно уряд Грузії дозволив авіакомпанії  "Азимут" виконувати прямі рейси до РФ, а тепер такий дозвіл отримала і інший оператор польотів Georgian Airways.

"Можливо, комусь здається, що їх це не стосується. І взаємодія з терористами та убивцями — це нормально. Хибна позиція, історія все розставить на свої місця, люди обов‘язково зроблять це також", — критикує уряд Грузії Єрмак.

Нагадаймо, що президент Росії Володимир Путін підписав укази, які анулювали попередні заборони на авіапольоти до Грузії, що діяли чотири роки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президентка Грузії назвала рішення Москви черговою провокацією.

Також "Коментарі" писали, що Польща викликала посла Росії через російський винищувач Су-35, який призвів до інциденту у Чорному морі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини