Головна Новини Політика зовнішня політика У ТКГ заявили про радикальні способи вирішення війни на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

У ТКГ заявили про радикальні способи вирішення війни на Донбасі

Україна зробить радикальні кроки, в разі блокування ТКГ

6 березня 2021, 13:40 comments1608
Поділіться публікацією:

Глава української делегації в мінській ТКГ і перший президент України Леонід Кравчук зробив гучну заяву про війну на Донбасі і повідомив про можливі радикальних рішень з боку нашої держави. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Україна 24".

У ТКГ заявили про радикальні способи вирішення війни на Донбасі

Фото: Google

За його словами, Україна буде вдаватися до радикальних кроків, якщо Росія блокуватиме роботу переговорної майданчики в Мінську і зробить ситуацію тупиковою. Він зазначив, що мова не йде саме про силовий сценарій.

Перший президент заявив, що Росія не проявляє ніякого конструктиву в переговорному процесі по війні на Донбасі. Він зазначив, що якщо росіяни продовжать не визнавати себе стороною конфлікту, то з цієї ситуації доведеться виходити радикально.

Глава української делегації повідомив, що наша країна готова до виконання досягнутих домовленостей, проте прогресу все одно немає.

Радикальними кроками Кравчук назвав спроби зміни підходів і документів, які повинні будуть зрушити процес переговорів з мертвої точки для того, щоб рухатися вперед.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької і Луганської областей триває російська військова агресія проти України, в якій беруть участь регулярні війська РФ і незаконні збройні формування.

За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян. Сама Росія свою участь в конфлікті заперечує і називає себе посередником, незважаючи на численні докази її прямого вторгнення на територію України. Війна на Донеччині триває донині.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, хто може замінити главу ОП Андрія Єрмака.

Читайте також, кого українці готові вибрати новим президентом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

руСкий

6 березня 2021, 18:28

Брат, твои братья в овраге козу доедают. Петушок, видать и над тобой надругались бандеровцы, оттрахали во все дыры, а потом еще и кастрировали. Этим можно объяснить твою боязнь хохлов и истерику, которую ты закатываешь каждый день. Я напомню тебе, дрыщ обосранный, как появились русские. Для украинца назвать себя русским теперь после агрессии в Крыму и Донбассе - это как в говно вступить.

Брат

6 березня 2021, 14:09

Да ладно-поменьше мнения о себе.Если б там действительно были российские войска,да еще с 2014,то сейчас Украина была бы мирной нормальной страной,а не профашистской.Не смешите мои тапочки.


Новини