Головна Новини Політика зовнішня політика У ТКГ розповіли, що потрібно готуватися до великої війни з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

У ТКГ розповіли, що потрібно готуватися до великої війни з Росією

Україна повинна готуватися до повномасштабного конфлікту

25 березня 2021, 10:05 comments1904
Поділіться публікацією:

Речник української делегації в мінській ТКГ і радник глави Офісу президента Олексій Арестович заявив про те, що Україні необхідно готуватися до повномасштабних бойових дій і ставати сильною, щоб перемогти Росію. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Україна 24".

У ТКГ розповіли, що потрібно готуватися до великої війни з Росією

Фото: Google

За його словами, Росія застосовує проти України всі наявні у держави сили, а саме — інформацію, економіку, дипломатію і військовий тиск, яке проявлено у війні на Донбасі. Він зазначив, що в майбутньому Росія буде втягувати Україну в інші глобальні конфлікти, які сама буде створювати для того, щоб змінити порядок сил у світі.

Арестович сказав, що на сьогодні, інформаційну подію важить більше, ніж удар на фронті. Він підкреслив, що у світі починається війна всіх проти всіх, а сьогоднішня війна Росії з Україною не перша, і не остання.

Він заявив, що Україна повинна бути готова до того, щоб відбивати всі атаки Росії не тільки на Донбасі, і не тільки військовим шляхом. Для цього наша країна повинна стати настільки сильною, щоб потенційний агресор навіть не розглядав можливість військового сценарію проти України.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької і Луганської областей триває російська військова агресія проти України, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ.

За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян. Сама Росія свою участь у війні заперечує, називаючи себе посередником, всупереч численним доказам її прямого військового вторгнення в Україну.

Раніше "Коментарі" повідомляли, коли Зеленський зустрінеться з Байденом.

Читайте також про бомбу в палаці королеви Єлизавети.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

иван

25 березня 2021, 11:47

даже в страшном сне не приснится война русских против украинцев. Столкнуть лбами эти два народа - мечта США и Англии.

Владимир

25 березня 2021, 10:29

А мы готовы? (внас есть умные кондуещие -стратеги?..их нет)..а это страшно и очень .Одни бестрашные воини которые готовые хоть сейчас идти в бой!..А в тылу в штабах сидять одни криси московией засланые наверное ище при Януковычу.


Новини