Головна Новини Політика зовнішня політика У ТКГ розповіли, що буде в разі великої війни з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

У ТКГ розповіли, що буде в разі великої війни з Росією

Речник української делегації в мінській ТКГ Олексій Арестович розповів про те, що буде в разі масштабного наступу Росії

3 квітня 2021, 16:25 comments2694
Поділіться публікацією:

Речник української делегації в мінській ТКГ і радник глави Офісу президента України Олексій Арестович розповів про те, що буде в разі масштабного наступу Росії на нашу країну. Про це він повідомив в ефірі каналу "UkrLifeTv".

У ТКГ розповіли, що буде в разі великої війни з Росією

Бойовики на Донбасi

За словами Арестович, в разі нападу Росії на Україну буде дуже багато крові. Він зазначив, що Україна буде відповідати на всі потенційні атаки країни-агресора повною мірою, і це призведе до величезних втрат серед росіян.

Він сказав, що всі плани та заяви російської сторони щодо великої війни з Україною впираються в фактор того, що проллється дуже багато крові і це не сподобається росіянам і Кремлю.

Речник української делегації заявив, що українська армія буде працювати усіма можливими засобами, які є в розпорядженні Збройних сил України.

Довідка: Олексій Арестович був призначений спікером української делегації в мінській ТКГ в жовтні 2020 року. У грудні глава Офісу президента України Андрій Єрмак призначив його позаштатним радником зі стратегічних комунікацій. До приходу в політику Арестович був відомий як військовий оглядач, блогер, лектор, актор, офіцер головного управління розвідки і ветеран війни на Донбасі.

З квітня 2014 року в окремих районах Донецької і Луганської областей триває російська військова агресія проти України, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян. Війні на Донбасі передувала анексія Криму в березні 2014 року.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у двох містах України ввели локдаун.

Читайте також про підсумки останнього засідання РНБО України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

гость

4 квітня 2021, 11:07

война с россией это не с донбассом чт то путает арестович куда гробы по прут

Алиса

3 квітня 2021, 20:12

Расскажите лучше о вкладе в развал страны и клеветническом нагнетании ненависти пана Порошенко, на которого заведено 18 уголовных дел и гуляющего в кулуарах ВР. Или слабо?

aleks

3 квітня 2021, 16:00

ребята, как только украинский солдат застрелит хоть одного русского солдата, через 10 минут Путин со своей армией будет в Киеве, - вы все и пикнуть не успеете, одно, что обосретесь по самые уши, если вас не пристрелят!

Вадим

3 квітня 2021, 15:57

Алексей Арестович я так понимаю вы сразу же на передовую


Новини