Головна Новини Політика зовнішня політика У ТКГ розповіли про нові вимоги Росії по Донбасу
commentss НОВИНИ Всі новини

У ТКГ розповіли про нові вимоги Росії по Донбасу

У Кремлі проводять таку ж політику, як і у 2014 році

23 березня 2021, 10:05
Поділіться публікацією:

Речник української делегації в мінській ТКГ і радник глави Офісу президента України Олексій Арестович розповів про те, що Росія вимагає від нашої країни в переговорах по Донбасу. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Україна 24".

У ТКГ розповіли про нові вимоги Росії по Донбасу

Фото: Google

За його словами, пропозиції заступника глави адміністрації президента Росії Дмитра Козака, які він називає новими, полягають в примусі України до того, щоб сісти за стіл переговорів з терористами "ЛНР-ДНР".

Арестович зазначив, що пропозиція Козака засноване на політиці Кремля, яку він веде з 2014 році, а тому, нічого дивного тут немає. Він підкреслив, що метою всіх маніпуляцій і звинувачень України в зриві переговорів є тільки одне — щоб наша країна почала прямі переговори з окупаційними російськими адміністраціями.

Він заявив, що Україна ніколи на це не піде. Речник української делегації сказав, що вийти із ситуації можна тоді, коли всі сторони, і Росія перш за все, будуть виконувати всі міжнародні домовленості.

Арестович підкреслив, що жонглювання фактами та маніпуляції не допоможуть Росії уникнути відповідальності за невиконання домовленостей.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької та Луганської областей триває російська військова агресія проти України, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян. Сама Росія свою участь у війні заперечує, попри численні докази.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що криється за істериками російських пропагандистів про війну з Україною.

Читайте також про ультиматум Євросоюзу Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини