Головна Новини Політика зовнішня політика У ТКГ розповіли, коли Україна зможе повернути Донбас
commentss НОВИНИ Всі новини

У ТКГ розповіли, коли Україна зможе повернути Донбас

Росії вигідна тактика замороженого конфлікту

1 березня 2021, 10:00
Поділіться публікацією:

У мінській тристоронньої контактній групі зробили важливу заяву про повернення тимчасово окупованих територій Донбасу. Член української делегації Сергій Гармаш розповів про те, коли Україна зможе повернути ОРДЛОУ. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Україна 24".

У ТКГ розповіли, коли Україна зможе повернути Донбас

Фото: Google

За його словами, наша країна має можливо повернення тимчасово окупованих територій Донбасу протягом найближчих десяти років.

Він зазначив, що головним завданням України є створення умов для того, щоб поступово послаблювати противника по всіх фронтах і використовувати геополітичні можливості, який виникають на сьогоднішній день.

Гармаш сказав, що головною метою Росії є створення і затягування замороженого конфлікту, який невигідний для нашої країни.

Член української делегації підкреслив, що українська влада вірить у можливість того, що в Росії будуть змінюватися геополітичні та економічні умови, а також потроху рухається в цьому напрямку. Він зазначив, що в найближчі десять років у України є реальна можливість повернути Донбас під свій контроль.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької і Луганської областей триває російська військова агресія проти України, в якій беруть участь регулярні війська РФ і незаконні збройні формування. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян.

Війні на Донбасі передувала анексія Криму в березні 2014 року, коли був проведений незаконний   "референдум", після якого президент Росії Володимир Путін підписав указ про "приєднання" Криму до РФ.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що чекає військових-зрадників.

Читайте також про завдання нового посла України в США.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини