Головна Новини Політика зовнішня політика У США розслідуватимуть ймовірний витік секретних документів доти, допоки не знайдуть його джерело
commentss НОВИНИ Всі новини

У США розслідуватимуть ймовірний витік секретних документів доти, допоки не знайдуть його джерело

У Пентагоні шукатимуть того, хто опублікував у соцмережах секретні матеріали. Розслідування триватиме до тих пір, доки влада не з’ясує, хто саме до цього причетний

12 квітня 2023, 10:45
Поділіться публікацією:

Таку заяву зробив Міністр оборони США Ллойд Остін, під час пресконференції в Держдепартаменті, пишуть "Коментарі".

У США розслідуватимуть ймовірний витік секретних документів доти, допоки не знайдуть його джерело

В Сполучених Штатах Америки проведуть ґрунтовне розслідування, щодо витоку секретних документів

"Ми продовжуватимемо розслідувати й перевернемо кожен камінь, доки не знайдемо джерело та масштаби відпливу", — зауважив  Остін.

Глава Пентагону Остін, першим, серед високопосадовців Сполучених Штатів Америки прокоментував витік, сказавши, що у Пентагоні знали, що документи були опубліковані 28 лютого та 1 березня. Проте, він не впевнений, чи були у соцмережах оприлюднені раніше й інші матеріали.

"Це те, про що ми дізнаємося, продовжуючи розслідування", — додав Міністр оборони США.

Слідча група уже працює над тим, аби знайти людей, причетних до цього й у котрих могла б бути мотивація оприлюднити секретні документи американської розвідки.

У Міністерстві юстиції Сполучених Штатів Америки розпочали кримінальне розслідування за фактом публікації секретних матеріалів.

Окремі фахівці з національної безпеки вважають, що до цього могли б бути причетні громадяни США. За їх же припущеннями, допоки розслідування триватиме, з’являтимуться й інші теорії, щодо джерел розголошення інформації.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, у соцмережах з'явилася нова партія секретних документів, що описують принципи національної безпеки США. Документи стосуються війни в Україні, Китаї та Близькому Сході. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє The New York Times. У матеріалі йдеться, що друге за кілька днів велике "зливання" викликало занепокоєння в Пентагоні та надало сум'яття ситуації, яка застала адміністрацію Байдена зненацька.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

tyuytu

12 квітня 2023, 10:33

Быстрые, анонимные и бесплатные ceкc знaкомcтва - здесь очень много дeвyшек и все они хотят лишь ceкca, пользyйся ----- https://urlis.net/club


Новини