Головна Новини Політика зовнішня політика У Слузі народу допускають широкомасштабну війну з Білоруссю
commentss НОВИНИ Всі новини

У Слузі народу допускають широкомасштабну війну з Білоруссю

Саме агресія проти України може стати тією платою, яку пообіцяв Лукашенко Путіну за порятунок свого режиму

5 жовтня 2021, 10:05
Поділіться публікацією:

Широкомасштабна війна з Білоруссю стає більш ймовірною, ніж пряме вторгнення Росії. Схоже, що саме агресія проти України може стати тією платою, яку пообіцяв Лукашенко Путіну за порятунок свого режиму. Як інформує видання "Коментарі", таку думку на своїй сторінці в Facebook висловив нардеп фракції "Слуга народу" Єгор Чернєв.

У Слузі народу допускають широкомасштабну війну з Білоруссю

Олександр Лукашенко Фото: з відкритих джерел

Нардеп зазначив, сам Путін відкрито напасти на нас не може — занадто великі ризики. Використовувати для цього фейковий республіки також не вийде — у них немає авіації і ракет, а без них перемогти Україну неможливо. Однак ракети і авіація у Лукашенка, а ще він заявляє, що збирається закупити в Росії З-400, нові літаки і вертольоти та інше озброєння. Нацькувати Білорусь на Україну і воювати з нами з білоруським прапором на сьогодні є ідеальним для Путіна варіантом. Лукашенко вже не шкода, для світової спільноти він — "збитий льотчик".

"Грунт для такого сценарію Лукашенко готує вже давно. Це і постійні звинувачення нас в тому, що ми нібито засилаємо в Білорусь бойовиків і зброю. Це і загрози перейти кордон, "щоб зробити Україну українською". Це і відверті провокації на кшталт "обстрілу" білоруського прикордонного знаку, нібито як з території України. Схоже, що в перспективі Лукашенко з Путіним готують нам новий Глейвіц. Доводять ситуацію до критичної межі, за якою може бути вигаданий привід для вторгнення. Готуємося ", — написав Єгор Чернєв.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Олександр Лукашенко підтвердив, що в разі відкритого конфлікту Росії і Заходу армія Білорусі не буде стояти осторонь.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Влад

5 жовтня 2021, 17:10

ПОВНА 100% бяларуска бялябєрда...!!! Західняки з України дадуть так їм під хвіст, що ті почнуть здаватися та перебігати в Україну цілими полками, бригадами та дивізіями, а тракторний кардан "бацька" дасть драпака за УРАЛ скорше за того недоростка, але мацкву все одно спалять до тла...!!!! СЛАВА УКРАЇНІ...!!! ГЕРОЯМ СЛАВА...!!!


Новини