Головна Новини Політика зовнішня політика У Росії заявили, що Путіна замінить "маленьке слабеньке лайно"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії заявили, що Путіна замінить "маленьке слабеньке лайно"

Звільнений із кремлівського каналу політолог не поскупився на епітети

21 жовтня 2023, 23:54 comments7831
Поділіться публікацією:

Розпад Росії, ймовірно, припаде на 30-ті роки цього століття. Про це, як повідомляють "Коментарі", заявив російський політолог Євген Сатановський, якого сьогодні звільнили з прокремлівського каналу "СоловйовLIVE", за образу заступника міністра закордонних справ РФ Богданова та прес-аташе МЗС РФ Марії Захарової. Останню, за її антиізраїльську позицію, Сатановський назвав "шмарою, що сильно випиває".

У Росії заявили, що Путіна замінить "маленьке слабеньке лайно"

Медведєв

Причиною розбіжності прокремлівського політолога та російського МЗС стала війна на Близькому Сході, в якій екс-глава Російського єврейського конгресу Сатановський підтримав Ізраїль, а Росія та її МЗС – ХАМАС та Палестину.

— Для нашої країни, — продовжив виголошувати Сатановський. — Час ікс, можливість розпаду буде десь у 30-ті роки, бо Путін не вічний, він старіє. Як завжди, сильні лідери беруть за себе слабких. А Путін дуже сильний, з погляду утримання влади. Хоча я маю окрему тему щодо того, що я думаю щодо того, як він керує країною і як він підбирає кадри. Але з цих кадрів він якесь дрібне слабеньке лайно на своє місце і поставить. Он, Медведєв був приклад.

Нагадаємо, що Дмитра Медведєва було обрано Путіним, як тимчасового змінника, який з 2008 по 2012 рік обіймав президентську посаду, оскільки, згідно з Конституцією, Путін не міг балотуватися в президенти втретє поспіль. Кандидатуру Медведєва 10 грудня 2007 року запропонували керівники партій "Єдина Росія", "Справедлива Росія", "Громадянська сила", "Аграрна партія Росії", того ж дня вона була підтримана Володимиром Путіним. Під час президентства Медведєва Путін обіймав посаду глави уряду. Після завершення каденції Медведєва Путіна знову було обрано главою РФ.

5 січня 2020 року уряд Медведєва пішов у відставку. А 16 січня було засновано нову посаду – заступник голови Ради Безпеки Російської Федерації, яку й обійняв Медведєв. Після початку вторгнення Росії в Україну Медведєв почав виступати з украй войовничою риторикою, погрожуючи Україні та країнам Заходу застосуванням ядерної зброї.

Тим часом, біля Авдіївки знизилася активність росіян.

У Польщі партія влади визнала, що не змогла перемогти на виборах.

А російський магнат купив Forbes, — The Washington Post.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Володимир

22 жовтня 2023, 00:32

Сайт ДКП: https://cyberpolice.gov.ua/news/kiberpolicziya-spilno-z-inozemnymy-kolegamy-zneshkodyla-transnaczionalne-xakerske-ugrupovannya-8508/ Сайт НПУ: https://www.npu.gov.ua/news/kiberpolitsiia-spilno-z-inozemnymy-kolehamy-zneshkodyla-transnatsionalne-khakerske-uhrupovannia Телеграм: https://t.me/CyberpolUA/1880


Новини