Головна Новини Політика зовнішня політика У РФ немає опозиції. Чому не варто шукати серед російських політиків "хороших"
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ немає опозиції. Чому не варто шукати серед російських політиків "хороших"

Так звані російські опозиціонери часто просувають наративи Кремля

6 серпня 2024, 22:35
Поділіться публікацією:

Російські політв'язні, яких Кремль в рамках обміну передав західним державам, заявили про необхідність послаблення санкцій проти росіян та початку перемовин між РФ та Україною про завершення війни.

У РФ немає опозиції. Чому не варто шукати серед російських політиків "хороших"

РФ видала Заходу політв'язнів. Фото з відкритих джерел

За словами заступника командира Третьої штурмової бригади, майора ЗСУ Максима Жоріна, не варто дивуватися поведінці російських політиків, яких Кремль видворив з РФ в межах обміну, оскільки їхня сутність нічим не відрізняється від сутності соратників диктатора Володимира Путіна.

"Не дуже розумію здивування і такого тривалого обговорення поведінки обміняних росіян, яких хтось вважав "хорошими". За всі ці роки потрібно було вже зробити висновки, що немає ніяких в РФ опозиціонерів. Навіть ті, хто нібито бореться з режимом Путіна, ніколи не будуть для України союзниками. бо така їхня російська сутність", — наголосив військовослужбовець.

За словами Максима Жоріна, єдині росіяни, які заслуговують на повагу, — це ті, що воюють поряд з українцями, хто зі зброєю в руках допомагає Україні боротись проти Росії.

"Досить шукати собі друзів там, де їх ніколи не було", — додав офіцер ЗСУ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що санкції західних країн, введені останніми роками, виявилися спрямовані не проти путінського режиму, а проти всієї країни та російських громадян. І це зовсім неправильно. Про це заявив звільнений із ув'язнення російський опозиційний політик та журналіст Володимир Кара-Мурза, пише "Медуза". Цікаво, що подібні голоси час від часу лунають на Заході, де пропонують послабити санкції, через які нібито страждають безневинні росіяни, а не ті, хто перебувають у Кремлі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини