Головна Новини Політика зовнішня політика У Раді вимагають виключити Кравчука з ТКГ: "Чи шкодить Україні"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Раді вимагають виключити Кравчука з ТКГ: "Чи шкодить Україні"

"Заяви шкодять Україні"

17 лютого 2021, 12:00
Поділіться публікацією:

У парламентській фракції "Голос" зажадали виключити першого президента України Леоніда Кравчука з ТКГ в Мінську і зняти його з поста глави української делегації через те, що його висловлювання нібито шкодять нашій країні. Про це повідомили в прес-службі політичної сили.

У Раді вимагають виключити Кравчука з ТКГ: "Чи шкодить Україні"

Кравчук. Фото: Liga

За словами одного з лідерів партії Сергія Рахманіна, останні заяви Кравчука не є узгодженими між собою і завдають шкоди Україні.

Він зазначив, що Мінські угоди поступово вмирають, проте поки Україна перебуває в процесі переговорів, то треба використовувати їх на користь, а не на шкоду.

Політик сказав, що Кравчук повторив помилку Порошенко і Зеленського, які також думали, що їм вдасться переграти Путіна, однак за час перебування першого президента на посаді глави української делегації прогресу в переговорах досягнуто не було.

За словами Рахманіна, Кравчук повинен сам визнати той факт, що його перебування на посаді є недоцільним.

Леонід Кравчук займає пост глави української делегації в мінській ТКГ з липня 2020 року. За час перебування на посаді він встиг представити план спільних кроків щодо врегулювання конфлікту на Донбасі, який передбачав проведення виборів на окупованих територіях в березні 2021 року і виведення всіх іноземних військ.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької і Луганської області України триває російська збройна агресія, в якій беруть участь регулярні війська РФ і незаконні збройні формування. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що у Порошенка звинуватили Зеленського в прямому діалозі з бойовиками.

Читайте також заяву НАТО про протистояння з Росією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини