Головна Новини Політика зовнішня політика У Путіна заявили, що Україна і Росія розірвуть усі відносини
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна заявили, що Україна і Росія розірвуть усі відносини

Пєсков сказав, що країни незабаром повністю розірвуть відносини

6 квітня 2021, 12:05 comments3378
Поділіться публікацією:

Спікер Кремля і прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив про те, що скоро Україна і Росія повністю розірвуть усі можливі відносини, які можуть бути між країнами. Про це він заявив, коли коментував введення санкцій РНБО України проти російських компаній.

У Путіна заявили, що Україна і Росія розірвуть усі відносини

Володимир Путiн та Дмитро Песков

За його словами, незабаром відносини України і Росії дійдуть до такого рівня, що не буде місця для будь-яких дій у відповідь. Спікер Кремля заявив, що "для взаємності не буде місця". Також він зазначив, що країни розірвуть усі відносини та сказав, що це "погано".

3 квітня Рада національної безпеки і оборони ввів санкції проти ряду російських компаній, активи яких були заблоковані на території України. Також всі підприємства були позбавлені українських ліцензій і отримали заборону на будь-яку діяльність на території нашої країни.

Довідка 2 лютого президент України Володимир Зеленський ввів в дію рішення РНБО про накладення санкцій на нардепа Тараса Козака та його активи, що заблокувало телеканали 112, NewsOne і Zik. Фактичним власником медіахолдингу називали нардепа і кума Володимира Путіна Віктора Медведчука.

19 лютого РНБО ввів санкції проти самого Медведчука, його дружини Оксани Марченко і ряду інших осіб за фінансування тероризму. Секретар РНБО Олексій Данилов назвав їх терористичним угрупуванням, яка постачає паливом бойовиків на окупованих територіях Донбасу. Також РНБО ввів санкції проти топ-чиновників часів Януковича, які сприяли російської агресії.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, якою буде політика НАТО щодо Росії.

Читайте також про можливе залучення США до переговорів по Донбасу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

EdNov

21 квітня 2021, 15:17

Давно пора... Вы только посмотрите на эти тупые рожы...

Влада

15 квітня 2021, 11:04

Жора, московия хочет присвоить историю Украины,так как она не имеет её,она незаконное формирование из-за присвоения чужих земель.

Влад

6 квітня 2021, 11:49

Жора, CУПЕР....!!!

Путин - урод

6 квітня 2021, 11:44

...что страны разорвут все отношения и сказал, что это "плохо". И это - ХОРОШО

Жора

6 квітня 2021, 11:17

Давно пора. Это нужно было сделать на следующий день после анексии Крыма и хрени на Донбасе. Россия всю историю всегда была врагом Украины. Всегда пыталась подмять ее. И что б там не говорили в переписанных комуняками учебниках истории


Новини