Головна Новини Політика зовнішня політика У Путіна виступили з погрозами на адресу США і Байдена
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна виступили з погрозами на адресу США і Байдена

Патрушев сказав, що США будуть відповідати за "важкі дні" для Росії

25 березня 2021, 10:35 comments2373
Поділіться публікацією:

Секретар Ради безпеки Росії Микола Патрушев заявив на адресу США. Він сказав, що американці понесуть відповідальність, якщо спробують створювати "важкі дні" для РФ. Про це він повідомив в коментарі пропагандистському виданню ТАСС.

У Путіна виступили з погрозами на адресу США і Байдена

Фото: Google

Патрушев таким чином прокоментував заяву радника президента США Джо Байдена з питань національної безпеки Джейка Саллівана, який в ефірі американського телеканалу заявив, що між США і Росією наступають "важкі дні" і вони збираються давати рішучу відповідь Кремлю по ряду питань.

Секретар російського Радбезу сказав, що якщо американці щось пророкують, то це означає, що вони планують це і можуть реалізувати. Він зазначив, що в США буде нести відповідальність за ті вчинки, які можуть зробити.

Патрушев сказав, що Росія не виявляла ніякої ворожості на адресу США, а також не збирається робити цього в майбутньому. Також він підкреслив, що в Кремлі налаштовані на конструктивну взаємодію, яка б враховувала інтереси всіх сторін.

Довідка: у недавньому інтерв'ю телеканалу ABC журналіст задав Джо Байдену питання про те, чи є президент Росії Володимир Путін вбивцею, на що президент США відповів ствердно. Пізніше його висловлювання підтвердила прес-секретар адміністрації Білого дому Дженніфер Псакі, яка сказала, що Байден дав пряму відповідь на пряме запитання.

Путін прокоментував заяву Байдена дитячої приказкою, побажав йому здоров'я, а також запропонував поспілкуватися безпосередньо в прямому ефірі, проте президент США відповів главі Кремля відмовою.

Раніше "Коментарі" повідомляли, коли Зеленський зустрінеться з Байденом.

Читайте також про нову стратегію деокупацію Криму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

светлана

25 березня 2021, 17:36

Брат, они просто сошли с ума, а украинские сми невозможно смотреть и слущать. Более менее нормальные закрыли

иван

25 березня 2021, 13:34

Піндоси ще не нюхали смаленого зайця! Путіну варто нахмурити брови щоб привести їх до тями.

Иван Сирко

25 березня 2021, 10:58

Лживый кацапа-еврейский путин убийца!!! Заслуживает только одного трибунала на свои преступления!!!

Брат

25 березня 2021, 10:54

ТАСС-пропагандистский??!! Какой дебил его так назвал?!! В таком случае все сми запада пропагандистские,а "Свобода" и ему подобные вообще должны быть уничтожены за лодь,пропаганду ненависти.


Новини