Головна Новини Політика зовнішня політика У Путіна відреагували на зупинку сертифікації "Північного потоку-2": як буде діяти Кремль
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна відреагували на зупинку сертифікації "Північного потоку-2": як буде діяти Кремль

У Москві вважають, що в цьому процесі "треба набратися терпіння"

17 листопада 2021, 18:25
Поділіться публікацією:

В оточенні російського гаранта прокоментували новину про те, що Німеччина зупинила сертифікацію нового газогону "Північний потік-2". Російська влада дотримується думки, що потрібно почекати. Про це інформує РБК- Україна, оприлюднюючи інформацію із зустрічі з медіа, яку провів прессекретар Путіна  Дмитро Пєсков.

У Путіна відреагували на зупинку сертифікації "Північного потоку-2": як буде діяти Кремль

Дмитро Пєсков (фото з відкритих джерел)

 Як він наголосив, сертифікація нового газогону буде непростою.

За словами Пєскова, російській владі було зрозуміло ще спочатку, що процес сертифікації "Північного потоку-2" буде складним. Зараз підприємство-оператор  виконує всі вимоги, які ставить регулятор. Вони оперативно реагують і створюють нову компанію, щоб зняти вимоги регулятора з порядку денного.

Прессекретар  російського очільника резюмував, що представники Росії усвідомлюють, що цей проєкт є важливим для  країн  Євроспільноти. Він потрібен не лише росіянам, але і європейським споживачам. Тому далі прийматиме рішення регулятор, ми втручатись не маємо права.

 Нагадаємо, що "Коментарі"  інформували про те, що "Північний потік-2" на паузіНімецький регулятор призупинив процедуру сертифікації "Північного потоку-2" через неповну завершеність компанії-оператора газопроводу реєстрації додаткової компанії в Німеччині. Але такі дії Берліна не пов'язані з бажанням дати відсіч Кремлю через концентрацію військ на українському кордоні.Таку думку на своїй сторінці у Facebook висловив політичний експерт Олександр Юсупов. Він додає, до того ж джерело в німецькому дипломатичному корпусі підтвердило "Інтерфаксу", що це призупинення не позначиться на загальних термінах сертифікації.

  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини