Головна Новини Політика зовнішня політика У Путіна поскаржилися на Зеленського з приводу війни на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна поскаржилися на Зеленського з приводу війни на Донбасі

"Справи йдуть погано"

30 березня 2021, 10:29
Поділіться публікацією:

Спікер Кремля і прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков зробив заяву про війну на Донбасі і президенті України Володимир Зеленський. Про це він повідомив під час інтерв'ю виданню "Аргументи і факти".

У Путіна поскаржилися на Зеленського з приводу війни на Донбасі

Володимир Путiн та Дмитро Песков

За його словами, в Кремлі відзначається повний ступор в прогресі за мінським процесу і нормандського формату. Пєсков сказав, що при президенті України Володимир Зеленський ситуація стала гірше, а сторонам конфлікту нібито не вдалося просунутися в мирному процесі.

Пєсков також сказав, що на сьогодні можна побачити нагнітання напруженості на лінії фронту, він заявив, що ті скромні досягнення, які зробили раніше, фактично перекреслені. Спікер Кремля зазначив, що зараз ніхто не бачить приводів для того, щоб проводити зустріч на вищому рівні.

Прес-секретар російського президента також висловив побоювання щодо того, що в Україні вважають мертвими мінські угоди, і сказав, що розмови про те, що потрібні нові документи й угоди, несуть найбільшу небезпеку.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької і Луганської областей триває російська військова агресія проти України, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян.

Сама Росія свою участь в конфлікті заперечує, називаючи себе посередником у переговорах, не дивлячись на численні докази її прямого військового вторгнення в Україну. Війні на Донбасі передувала окупація Криму в березні 2014 року.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, чи можливо припинити війну на Донбасі.

Читайте також про готовність Зеленського віддати наказ про наступ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Іван

30 березня 2021, 09:49

Путін - Путлєр. Пєсков - тільки уси від Гітлера.


Новини