Головна Новини Політика зовнішня політика У Пентагоні розповіли, яку зброю Німеччина пообіцяла дати Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Пентагоні розповіли, яку зброю Німеччина пообіцяла дати Україні

Німеччина пообіцяла надати Україні реактивні системи залпового вогню

15 червня 2022, 22:42
Поділіться публікацією:

Німеччина під час засідання контактної групи  у форматі "Рамштайн-3" пообіцяла дати нашій країні ракетні системи залпового вогню. Про це міністр оборони США Ллойд Остін повідомив на брифінгу за результатами зустрічі.

У Пентагоні розповіли, яку зброю Німеччина пообіцяла дати Україні

Міністр оборони США Ллойд Остін (фото з відкритих джерел)

 Також США обіцяють простежити за обіцянками Німеччини, аби уряд цієї країни дотримав свого слова.

"Ми працюємо з Німеччиною щодо надання Україні ракет далекої дії. Україна отримає від Німеччини три реактивні системи залпового вогню та боєприпаси до них. Також інші країни пообіцяли надати, зокрема артилерійські системи. ", — заявив очільник Пентагону Ллойд Остін. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що генерал США заявив, що окупанти бояться українського спротивуОкупанти не можуть досягнути своїх початкових успіхів в Україні, адже вони не просуваються. А все тому, що рф боїться спротиву українського народу. Про це заявив голова об'єднаного комітету начальників штабів США Марк Міллі під час брифінгу після зустрічі "Рамштайн-3". 

Також "Коментарі" інформували про те, що у МЗС Росії розповіли, коли поставлять крапку у війні з УкраїноюУ Кремлі заявляють, що готові знову сісти за стіл переговорів з представниками України, але зазначили, що про закінчення так званої "військової спецоперації" Росії в Україні поки що не йдеться. Москва заявила, що поставить крапку в так званій "спецоперації", коли сама вважає це за необхідне. Про це повідомляє заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков. Російський заступник міністра зазначив, що Росія сама вирішить, коли і де поставити крапку в так званій "спецоперації".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини