Головна Новини Політика зовнішня політика У МЗС заявили про кінець "міфу про втручання України в вибори США"
commentss НОВИНИ Всі новини

У МЗС заявили про кінець "міфу про втручання України в вибори США"

"Чергове гучне фіаско РФ", - заявив Кулеба

17 березня 2021, 12:33
Поділіться публікацією:

У МЗС заявили про кінець "міфу про втручання України в вибори США"

Дмитро Кулеба - фото з відкритих джерел

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба назвав заяву США про втручання Росії у вибори президента у 2020 році кінцем міфу про "втручання України в вибори" і "гучним фіаско РФ". Про це Кулеба написав у своєму Twitter в середу, 17 березня.

"Кінець міфу про "втручання України в вибори". Розвідувальне співтовариство США не знайшло жодних ознак причетності українського уряду до підривних заходів проти США. Втручання здійснювала Росія, яка також прагнула зменшити підтримку України з боку США. Чергове гучне фіаско РФ", — написав Кулеба.

Нагадаємо, що раніше Дмитро Кулеба заявив, що стратегія деокупації і реінтеграції анексованого Криму буде складатися з двох блоків. Перший — це внутрішня політика, другий — зовнішня. За словами Кулеби, даний документ є першим після окупації Криму у 2014 році, який буде об'єднувати всі кроки і підходи для деокупації півострова. Також міністр зазначив, що ключовою ініціативою в цій стратегії є Кримська платформа.

Як раніше повідомляли "Коментарі", президент Володимир Зеленський зазначив, що Україна вперше за сім років анексії Криму підготувала Стратегію деокупації і реінтеграції півострова. За його словами, Кримська платформа об'єднує світ, щоб повернути Україні українське. Також президент зазначив, що Крим — це Україна.

Зазначимо, що раніше Рада національної безпеки та оборони України ухвалила проект "Стратегії деокупації і реінтеграції тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та міста Севастополь". Повідомлення про появу такого документа викликало неоднозначні оцінки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини