Головна Новини Політика зовнішня політика У МЗС відреагували на слова Путіна про єврейське походження Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

У МЗС відреагували на слова Путіна про єврейське походження Зеленського

МЗС України закликало світ дати оцінку словам російського диктатора Путіна

6 вересня 2023, 08:45
Поділіться публікацією:

Російському диктатору Володимиру Путіну не дає спокою походження українського лідера Володимира Зеленського. Це вкотре підтверджує "глибоко укорінений антисемітизм" російського президента. Як передає портал "Коментарі", таку заяву у Facebook зробив представник МЗС України Олег Ніколенко, коментуючи заяву Путіна про єврейське походження Зеленського.

У МЗС відреагували на слова Путіна про єврейське походження Зеленського

МЗС України. Фото: з відкритих джерел

"Хронічна фіксація Путіна на етнічному походженні українського президента є черговим виявом глибоко укоріненого антисемітизму російських еліт", – зазначив Олег Ніколенко.

Дипломат підкреслив, що Україна закликає весь цивілізований світ звернути увагу на публічні висловлювання російського диктатора, в яких постійно присутні антисемітські мотиви. Путін сам намагається розпалити ненависть за етнічною ознакою. Світ має різко відреагувати на такі спроби російського президента та припинити їх.

Зазначимо, передувала цьому чергова скандальна заява Путіна російським пропагандистам. Російський диктатор спробував розкрити ще один, на його думку, хитрий план Заходу щодо України. На думку Путіна, не український народ обрав презента Зеленського на демократичних виборах, а західні куратори поставили його на чолі країни. На думку господаря Кремля, "західні куратори поставили на чолі сучасної України етнічного єврея", щоб "прикрити антилюдську сутність" України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російський генерал Сергій Суровікін, який нібито якийсь час перебував під домашнім арештом і був усунений від військового керівництва армії РФ за тісні зв'язки з керівником ПВК "Вагнер" Євгеном Пригожиним (який у червні розпочав заколот проти російського) керівництва, а в серпні було ліквідовано), вперше за два з лишком місяці з'явився на публіці. Про що це говорить? Чи зумів Путін відновити контроль після спроби заколоту – чи він його не втрачав? Як події всередині РФ можуть розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини