Головна Новини Політика зовнішня політика У МЗС відреагували на пропозицію Кремля про переговори після чергового обстрілу України
commentss НОВИНИ Всі новини

У МЗС відреагували на пропозицію Кремля про переговори після чергового обстрілу України

Дмитро Кулеба назвав абсурдною саму ідею про мирні переговори з Росією після чергової ракетної атаки

24 листопада 2022, 11:10 comments2317
Поділіться публікацією:

Країна-агресор своїми діями виключає навіть саму можливість мирних переговорів. Подібні закиди Кремль використовує як димар, щоб продовжити атаки. Як передає видання "Коментарі", про це в інтерв'ю японському виданню "NHK" заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

У МЗС відреагували на пропозицію Кремля про переговори після чергового обстрілу України

Дмитро Кулеба. Фото: з відкритих джерел

"Дії Росії роблять саму ідею мирних переговорів абсурдною. Російські чиновники просто використовують заяви про нібито готовність до переговорів як димову завісу, щоб продовжувати агресію та терор", — зазначив глава українського МЗС.

Дмитро Кулеба додав, що Україна продовжить боротьбу, щоби звільнити свої території від російської окупації.

"Україна продовжить звільняти свою землю, рятувати людей від російських злочинів, тортур, страждань та нестерпних умов життя", — додав Дмитро Кулеба.

Варто зазначити, що у подібному ключі після ракетної атаки висловився секретар РНБО Олексій Данилов. Він заявив, що про жодні мирні переговори з Росією не може бути й мови. Черговий ракетний терор країни-агресора – яскравий доказ цього.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Міненерго дали втішний прогноз щодо світла: коли скоротиться дефіцит електроенергії та в українців з'явиться світло.                                                                                                                                                                                    

Також видання "Коментарі" повідомляло – війна в Україні затягується: чого чекати у найближчому майбутньому – чи вщухнуть бойові дії з наближенням зими. Експерти розібрали ситуацію в ексклюзивному інтерв'ю.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини