Головна Новини Політика зовнішня політика У МЗС Великобританії назвали вторгнення Росії в Україну "дуже ймовірним"
commentss НОВИНИ Всі новини

У МЗС Великобританії назвали вторгнення Росії в Україну "дуже ймовірним"

Ліз Трасс вважає, що Росія може влаштувати "відвертальний маневр, провокацію"

15 лютого 2022, 12:02
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Голова МЗС Великобританії Ліз Трасс заявила, що вторгнення Росії в Україну залишається дуже ймовірним сценарієм і може статися найближчим часом. Про це пише видання "Кореспондент".

У МЗС Великобританії назвали вторгнення Росії в Україну "дуже ймовірним"

Російські війська. Фото з відкритих джерел

"Вторгнення може бути негайним, воно може статися з високим ступенем ймовірності (highly likely – ред.). Ми закликаємо Володимира Путіна відійти від краю прірви. Ми готуємося до гіршого, тому ми закликаємо всіх британських підданих покинути Україну", – каже Ліз Трасс.

При цьому вона вважає, що Росія може влаштувати "маневр, що відволікає, провокацію, щоб виправдати вторгнення".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Росія заявила про відведення військ. Збройні сили РФ повертаються місця своєї дислокації. Південний і Західний військові округи почали повертати війська до місць дислокації після навчань.

Читайте також про те, що Резніков пояснив, чи є підстави для запровадження воєнного стану в Україні. Також міністр просить українців зберігати спокій і не панікувати. Міністр зазначив, що він особисто не може назвати ситуацію, що склалася в Україні, тривожною. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що у Сполучених Штатах Америки сталася пригода в одному з міст. По кількох поліцейських відкрили вогонь посеред вулиці, коли вони прибули на виклик. Правопорушник застосував вогнепальну зброю та поранив чотирьох правоохоронців. Один із них отримав серйозне поранення. Крім того, внаслідок події постраждала і місцева мешканка. Медики оцінюють її стан як критичний. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини