Головна Новини Політика зовнішня політика У МЗС України відреагували на зізнання Росії з ударами по об'єктах інфраструктури
commentss НОВИНИ Всі новини

У МЗС України відреагували на зізнання Росії з ударами по об'єктах інфраструктури

У МЗС України наголосили, що російську агресію можна зупинити лише системами протиповітряної оборони, танками та реактивними системами залпового вогню

18 листопада 2022, 07:20
Поділіться публікацією:

У МЗС України прирівняли РФ до терористів "Ісламської держави Іраку та Леванту" (ІДІЛ) після заяви прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова про обстріл об'єктів української інфраструктури, якими Кремль нібито хоче схилити українську владу на чолі з президентом Володимиром Зеленським до переговорів. Як передає видання "Коментарі", позицію українського МЗС озвучив у себе у Facebook речник відомства Олег Ніколенко.

У МЗС України відреагували на зізнання Росії з ударами по об'єктах інфраструктури

Російський прапор. Фото: з відкритих джерел

"Так само поводяться терористи ІДІЛ: вбивають невинних людей, щоб виконали їхні вимоги", — написав Ніколенко.

За його словами, якщо проаналізувати методи Росії, то вони дуже схожі на ті самі методи, які використовують терористи, коли вбивають та шантажують мирних людей.

Олег Ніколенко вважає, що після заяви Дмитра Пєскова, як визнання Росії, мають замислитися ті країни, які досі вважали, що російське керівництво прагне переговорів та встановлення миру. Прості розмови не можуть зупинити російську агресію. Але це можуть зробити сучасні системи ППО, танки та РСЗВ.                                                                          

Варто зазначити, що в Офісі генпрокурора вже підрахували, що Росія від початку повномасштабного вторгнення здійснила на енергосистему України 126 атак. Лише у жовтні та листопаді країна-агресор провела 92 атаки. Ворог практично щодня влаштовує ракетний терор.

Читайте також на порталі "Коментарі" — війна в Україні затягується: чого чекати у найближчому майбутньому – чи вщухнуть бойові дії з наближенням зими. Експерти розібрали ситуацію в ексклюзивному інтерв'ю.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини