Головна Новини Політика зовнішня політика У МЗС України відповіли на хамство Орбана, закликавши поглянути правді у вічі
commentss НОВИНИ Всі новини

У МЗС України відповіли на хамство Орбана, закликавши поглянути правді у вічі

У МЗС України також нагадали про залежність Угорщини від ЄС

14 квітня 2023, 15:32
Поділіться публікацією:

У Міністерстві закордонних справ України відповіли на закиди одіозного прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана про те, що Київ в умовах війни дуже залежить від фінансової підтримки західних партнерів – нагадавши, що Європа отримує натомість, а також ситуацію самої Угорщини. Як повідомляє портал "Коментарі", відповідний коментар опублікував представник МЗС Олег Ніколенко.

У МЗС України відповіли на хамство Орбана, закликавши поглянути правді у вічі

Віктор Орбан. Фото: з відкритих джерел

Представник МЗС назвав цинічними такі висловлювання угорського прем'єра в ситуації, коли і сама Угорщина потребує чималих коштів ЄС для підтримки економічної стабільності.                    

"Закликаємо Віктора Орбана подивитись правді в очі: підтримка України – не благодійність. Підтримуючи Україну, Європа інвестує насамперед у свою власну безпеку. Угорська влада має бути вдячна за те, що на тлі безпрецедентної російської агресії українці, ціною власних життів, власними життями мирне небо над Будапештом та іншими європейськими містами", – зазначив Олег Ніколенко.

Варто зазначити, що Віктор Орбан заявив, що фінансування України не може тривати постійно. Угорський політик підкреслив, що якби Європа перестала давати гроші Україні, то війна закінчилася б.                                                                                                                

Читайте також на порталі "Коментарі" — звідки в Угорщині така приязнь до Росії – чи є в Європейському Союзі реальні важелі на це вплинути та розсудити країну, яка підігрує Росії. Експерти детально проаналізували ситуацію в інтерв'ю ексклюзивному нашому виданню.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

14 квітня 2023, 14:57

Очікувано - сам дурень! Корумпована Хунта егоїстичних укромуністів існує тільки на гроші інших. Далі, на черзі, розкрадання Росії. Відчують на собі наше життя. Не тільки ж нам.


Новини