Головна Новини Політика зовнішня політика У МЗС України дали пораду Орбану після переговорів із Путіним
commentss НОВИНИ Всі новини

У МЗС України дали пораду Орбану після переговорів із Путіним

Дмитро Кулеба сподівається, що Орбан хоча б вимив руки після рукостискання з Путіним

20 жовтня 2023, 14:25
Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба висловив сподівання, що скандальний прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан, який радісно вітав російського диктатора Володимира Путіна під час особистої зустрічі в Пекіні, хоч би вимив руки після дружніх потисків рук з диктатором. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву Дмитро Кулеба зробив в інтерв'ю "France 24".

У МЗС України дали пораду Орбану після переговорів із Путіним

Орбан та Путін. Фото: з відкритих джерел

"Сподіваюся, він (Віктор Орбан – ред.) принаймні вимив і продезінфікував руки після рукостискання з Путіним", – прокоментував Дмитро Кулеба.

Нагадаємо, російський диктатор Володимир Путін провів у Пекіні зустріч із прем'єр-міністром Угорщини Віктором Орбаном . Це була перша за більш ніж рік зустріч Путіна з лідером країни-члена ЄС, і першою з початку повномасштабної війни – члена НАТО. У США вже також у негативному ключі висловилися про такі зближення Москви та Будапешта, адже Росія не припиняла своєї агресії проти Європи, війна в Україні триває.

Читайте також на порталі "Коментарі" — путінський візит до Китаю, який став першим його закордонним візитом за межі пострадянського простору після видачі у березні міжнародного ордера на арешт цього військового злочинця, викликав критику з боку Держдепу США. Там заявили, що Китай фактично надав Путіну майданчик для російської пропаганди про війну в Україні. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" явні і немає підсумків цієї китайської подорожі російського диктатора.

Також видання "Коментарі" повідомляло — Орбан спробував виправдатися за те, що війну в Україні назвали "військовою операцією".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.france24.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини