Головна Новини Політика зовнішня політика У МЗС розповіли про реакцію Кремля на пропозицію про зустріч Зеленського і Путіна на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

У МЗС розповіли про реакцію Кремля на пропозицію про зустріч Зеленського і Путіна на Донбасі

Глава українського МЗС Дмитро Кулеба розповів про те, що Україна чекає офіційної відповіді Кремля на пропозицію Зеленського

22 квітня 2021, 10:30
Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що в Кремлі поки не відповіли на пропозицію Президента України Володимира Зеленського про зустріч з президентом Росії Володимиром Путіним на Донбасі. Про це він повідомив в інтерв'ю виданню "Reuters".

У МЗС розповіли про реакцію Кремля на пропозицію про зустріч Зеленського і Путіна на Донбасі

Володимир Путiн. Фото: kremlin

За його словами, наша країна поки не отримала офіційної відповіді з боку адміністрації Путіна на пропозицію Володимира Зеленського про зустріч на Донбасі, де йде війна. Президент виступив з пропозицією про переговори в зоні конфлікту у вівторок, 20 квітня.

Довідка: на тлі масового стягування військ Росії до східних кордонів України і на територію тимчасово окупованого Криму, Володимир Зеленський випустив відеозвернення, в якому заявив, що наша країна готова давати відсіч будь-якої агресії з боку Москви.

Також він звернувся до Володимира Путіна і запропонував зустрінеться в будь-якій точці українського Донбасу, де йде війна. У Раді федерації країни-агресора назвали звернення Зеленського "грою хорошого актора" і заявили, що Путіну не потрібно проводити зустрічі з українським президентом.

З квітня 2014 року в окремих районах Донецької і Луганської областей триває російська військова агресія проти України, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян.

Сама Росія свою участь в конфлікті заперечує, називаючи себе посередником у переговорах, не дивлячись на численні докази її прямого військового вторгнення в Україну.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що значить останній виступ Володимира Путіна перед Радою федерації.

Читайте також про звернення Дмитра Кулеби до західних країн.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини