Головна Новини Політика зовнішня політика У МЗС розповіли, коли українці знову зможуть подорожувати за кордон
commentss НОВИНИ Всі новини

У МЗС розповіли, коли українці знову зможуть подорожувати за кордон

МЗС працює над тим, щоб створити нове середовище подорожей максимально доступним для українців

2 квітня 2021, 17:37
Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що закордонні поїздки в повній мірі відновляться після того, як завершиться Covid-вакцинація в Україні та світі, і пандемію візьмуть під контроль. Дипломатія докладає зусиль, щоб українці якомога раніше отримали достатню кількість вакцин. Про це він розповів в інтерв'ю Kyiv Post, опублікованому 2 квітня.

У МЗС розповіли, коли українці знову зможуть подорожувати за кордон

Подорожі за кордон - фото з відкритих джерел

За його словами, МЗС працює над тим, щоб в діалозі з ЄС створити нове середовище подорожей максимально доступним для українців.

"Але зараз головний пріоритет — вакцинація. Повноцінні міжнародні поїздки не будуть відновлені, поки не буде завершена вакцинація і поки пандемія не буде взята під контроль", — заявив Кулеба.

Також він підкреслив, що вакцини досі залишаються дефіцитним ресурсом, і багато країн забороняють експорт до повної вакцинації свого населення.

Нагадаємо, що Кулеба також заявив, що у справі про розслідування катастрофи літака МАУ під Тегераном українська сторона має намір зайняти більш жорстку позицію по відношенню до Ірану. За його словами, українська сторона зацікавлена в тому, щоб всі винні в катастрофі постали перед судом. У той же час поки Іран намагається "піти від відповідальності і знайти цапа-відбувайла".

Раніше "Коментарі" розповідали, як накопичити на відпустку в нинішніх нестабільних умовах? Чи існують ефективні методи накопичення? Чи можливо застосувати ъх в Україні? Як максимально ефективно спланувати свою подорож? Зазначимо, що накопичувати потрібно не в якості заощаджень на майбутні непередбачені потреби, а формувати чітко визначений цільовий фінансовий ресурс.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини