Головна Новини Політика зовнішня політика У МЗС назвали три умови для поразки Росії у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

У МЗС назвали три умови для поразки Росії у війні

Дмитро Кулеба впевнений у перемозі України у війні, якщо підтримка Заходу зростатиме

26 червня 2023, 13:50
Поділіться публікацією:

Росія не зможе перемогти у війні проти України, якщо міжнародні союзники нададуть Києву все необхідне озброєння та посилюватимуть санкції проти найважливіших галузей держави-агресора. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на прес-службу МЗС.

У МЗС назвали три умови для поразки Росії у війні

Дмитро Кулеба. Фото з відкритих джерел

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, виступаючи на засіданні Ради міністрів закордонних справ держав-членів ЄС, озвучив три ключові умови для поразки Росії.

Дмитро Кулеба зазначив, що режим Путіна зараз дуже слабкий і заколот, який цими вихідними стався в РФ – наочно це підтверджує.

За словами українського міністра, перемога України у війні багато в чому залежить від рішучості Заходу. Наскільки він готовий надавати Києву військову допомогу, оперативно надаючи артилерійські системи, РСЗВ, снаряди та ракети до них. Наскільки цивілізований світ готовий посилювати санкції проти Москви, зокрема, у сферах ядерної енергетики, цифрових технологій, продажу діамантів, морської логістики та фінансів. Наскільки західні союзники готові "покласти на лопатки" ракетну та дронову індустрії країни-агресора, домігшись, щоб товари подвійного призначення перестали потрапляти до Росії.

Зазначимо, у п'ятницю 23 червня ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин від словесної конфронтації з верхівкою Міноборони РФ в особі міністра Сергія Шойгу та керівника Генштабу Валерія Герасимова перейшов до активних дій. Пригожин звинуватив "міноборонців" у ракетному ударі по тиловій базі "Вагнера", на вулицях російських міст з'явилася військова техніка, "вагнерівці" взяли адмінбудинки (зокрема міноборони) у Ростові, вимагаючи "голів" Шойгу та Герасимова. Що відбулося та чому? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому заколот Пригожина провалився — чого тепер чекати від Кремля.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини