Головна Новини Політика зовнішня політика У Криму провалюються новозбудовані дороги: журналісти провели розслідування
commentss НОВИНИ Всі новини

У Криму провалюються новозбудовані дороги: журналісти провели розслідування

У Криму руйнуються на очах нові дороги

7 грудня 2021, 19:15
Поділіться публікацією:

Нові автомагістралі на території окупованого Кримського півострова  вже просідають, беручи до уваги ту обставину, що вони вимощені тільки 2 роки тому. Про це заявляють експерти, які брали участь у журналістському розслідуванні "Крим. Реалії", яке було присвячене якості шляхів Кримського регіону.

У Криму провалюються новозбудовані дороги: журналісти провели розслідування

Дороги у Криму (фото з відкритих джерел)

За словами журналістів, які досліджували проблему, після запуску об’їзної автомагістралі біля Сімферополя "Дубки – Левадки", якість якої підрядник гарантував на 8 років, там почало провалюватися шляхове покриття, просів ґрунт. В утворених ямах можна побачити місткості водозабору.

Відрізок автомагістралі протяжністю 9 кілометрів обійшовся близько 2 млрд 200 млн грн. Для прикладу, "Укравтодор", збудувавши  1 кілометр магістралі першої категорії, витратив 170 млн грн. За цими підрахунками, об’їзний шлях навколо  Сімферополя український  концерн збудував би на 670 млн грн дешевше, ніж становили витрати росіян в окупованому Криму, стверджують досліджувачі.

На думку, ексміністра ЖКГ кримського регіону Миколи Порицького, причини псування дорожнього полотна на нових автомагістралях — допущені технологічні порушення на етапі будівництва.

За оприлюдненою інформацією, така ситуація не лише в районі Сімферополя.

Вже руйнується нова автострада  "Таврида".  На деяких вулицях міста Керчі, городяни засипають вибоїни мушлями рапанів, ями замощують бетоном, кидають туди покришки. У Севастополі на дорожню вибоїну втрамбували килим.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в окупованому Криму російські десантники проведуть масштабні навчання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини