Головна Новини Політика зовнішня політика У Кремлі прокоментували заяву Байдена про те, що Путін - вбивця
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі прокоментували заяву Байдена про те, що Путін - вбивця

У Кремлі розцінюють це, як образу глави держави, а не особисто Путіна

30 березня 2021, 12:25
Поділіться публікацією:

Спікер Кремля і прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков прокоментував висловлювання президента США Джо Байдена, який назвав вбивцею російського лідера. Про це він повідомив в інтерв'ю виданню "Аргументи і факти".

У Кремлі прокоментували заяву Байдена про те, що Путін - вбивця

Байден та Путiн

За його словами, висловлювання Байдена ображає главу держави, а не особисто Володимира Путіна. Він зазначив, що заява американського лідера є образливим і безпрецедентним. Пєсков сказав, що у відповідь Путін побажав здоров'я Байдену, і нібито зробив це щиро.

Спікер Кремля сказав, що Путін запропонував Байдену діалог, проте в США відкинули цю ініціативу. Він зазначив, що відносини між країнами необхідно реанімувати й не давати їм скочуватися по похилій. Пєсков сказав, що під час подібного загострення ситуації між США і Росією необхідний діалог між президентами.

Довідка: в недавньому інтерв'ю телеканалу ABC Джо Байдена поставили запитання про те, чи є вбивцею Володимир Путін, на що президент США відповів ствердно. Пізніше прес-секретар Білого дому Дженніфер Псакі заявила, що Байден не шкодує про сказане, адже дав прямої відповіді на пряме запитання.

У відповідь на висловлювання Байдена Путін побажав йому здоров'я і запропонував дебати в прямому ефірі, проте в Білому домі відповіли відмовою. Байден також сказав, що дуже давно і добре знає Володимира Путіна і зазначив, що він заплатить за те, що Росія могла втручатися в проведення виборів президента США, які відбулися восени 2020 року.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Зеленський готовий віддати наказ про наступ на Донбасі.

Читайте також про те, що Росія хоче знищити Україну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини