Головна Новини Політика зовнішня політика У КНДР зробили заяву про неминучість ядерної війни
commentss НОВИНИ Всі новини

У КНДР зробили заяву про неминучість ядерної війни

Режим Кім Чен Ина володіє ядерною зброєю та засобами його доставки, чим постійно шантажує своїх сусідів та США

15 серпня 2023, 18:15
Поділіться публікацією:

Міністр оборони Північної Кореї зробив заяву про неминучість ядерної війни на Корейському півострові. Про це повідомляють "Коментарі". Його слова передають російські пропагандисти.

У КНДР зробили заяву про неминучість ядерної війни

КНДР має ядерну зброю

"Дії США демонструють, що вирішення проблеми Корейського півострова через діалог — це порожній звук, заявив міністр оборони КНДР у зверненні до учасників конференції з безпеки в Москві. Питання не в тому, чи буде ядерна війна на півострові, а в тому, хто і коли її розпочне, зазначив міністр", — передають російські пропагандисти з РІА Новини.

Нагадаємо, що під час корейської війни (1950-1953) на Корейському півострові за підтримки СРСР та комуністичного Китаю було створено Корейську народно-демократичну республіку. Спершу вона випереджала за темпами свого розвитку свого південного сусіда – республіку Корею, яку підтримували демократичні країни Заходу. Пізніше Південна Корея випередила КНДР за темпами розвитку, ставши одним з економічних лідерів Азії та світу. Північна Корея навпаки перетворилася на економічного аутсайдера, населення якого зазнає періодичного голоду. Основними експортними товарами КНДР залишається вугілля, яке купує Китай та підневільні працівники, які заробляють валюту за кордоном, коли їхні сім'ї залишаються у заручниках режиму Кім Чен Ина.

Тим не менш, на свої мізерні економічні кошти КНДР створила ядерну зброю, якою намагається лякати США та її союзницю в регіоні – Японію.

У війні Росії проти України КНДР підтримала Росію. Так, після візиту міністра оборони РФ Шойгу до КНДР у росіян в Україні з'явилися снаряди з північнокорейським маркуванням.

Тим часом, Україна готується до складної зими: у Нафтогазі суттєво збільшили щоденний видобуток газу.

Китайські вчені запевняють, що відкрили нову військову технологію.

А Єрмак повідомив, яке відкриття зробили після ракетних атак Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини