Головна Новини Політика зовнішня політика У Грузії пояснили, чому відмовилися ввести санкції проти Росії за вторгнення в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

У Грузії пояснили, чому відмовилися ввести санкції проти Росії за вторгнення в Україну

Грузинська влада керується прагматичними міркуваннями

28 лютого 2022, 17:10
Поділіться публікацією:

Грузія відмовляється вводити економічні санкції стосовно РФ після того, як вона вторглась в нашу країну. Заяву про це зробив  прем'єр-міністр Грузії  Іраклій Гарібашвілі. Про це інформує видання Новини-Грузія.

У Грузії пояснили, чому відмовилися ввести санкції проти Росії за вторгнення в Україну

Іраклій Гарібашвілі (фото з відкритих джерел)

За словами грузинського посадовця, зараз в Європі продовжується велика війна, в найбільшій європейській державі. Українську столицю бомблять і ніхто не може це спинити. Немає кому. Скажу прямо, що введення санкцій не можна назвати ефективним засобом.

 Як переконаний Іраклій Гарібашвілі, санкції, спрямовані проти Росії, будуть негативно діяти стосовно мешканців Грузії.

"Коли йдеться про введення санкцій… Про що вони просять мене? Щоб я встановив санкції своєму народу? І хто втратить від цього?",- емоційно запитав посадовець.

Грузинський прем'єр-міністр переконаний, що від цих непопулярних заходів найперше постраждають грузинські громадяни, грузинська економіка, більше  мільйона самих грузинів, які не зможуть здійснити фінансові операції та інше, — резюмував керівник уряду Грузії.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, які будуть наслідки санкцій для агресораЗа останніми даними, австрійський регулятор наклав мораторій на платежі, адже почали забирати депозити з Sberbank Europe AG в Австрії та його дочірних філіалів в Хорватії та Словенії. Клієнти забирають гроші з рахунків, а рубль обвалюється, курс сягнув історичної позначки. За даними Мінфіна, рубль впав по відношенню до долара та євро 28 лютого: 1 долар 117 рублів, 1 євро — 132 рублі. Європейські дочірні компанії російського "Сбербанку" можуть стати банкрутами через жорсткі санкції проти РФ. Наразі ліквідна позиція "Сбербанка"  погіршилася.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Мирумир

28 лютого 2022, 17:41

Чмовник согласный на зависимость(читаем рабство) Грузии недостоин быть чести имени ГРУЗИНА, - нации которая тысячи лет героически неотдавалась чужеземным насильникам и поработителям! СЛАВА ГРУЗИИ! СЛАВА УКРАИНЕ!


Новини