Головна Новини Політика зовнішня політика У Генштабі РФ відреагували на новини про плани щодо вторгнення до України: як виправдовуються у Кремлі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Генштабі РФ відреагували на новини про плани щодо вторгнення до України: як виправдовуються у Кремлі

Очільник Генштабу Збройних сил РФ зазначив, що публікації є брехливими.

9 грудня 2021, 19:15
Поділіться публікацією:

Керівник Генштабу Російської армії Валерій Герасимов схарактеризував брехливою оприлюднену інформацію про можливу збройну агресію російського війська на територію  України. Як він наголосив, різне за напрямами переміщення військових підрозділів  всередині їх країни не потребують  повідомлень міжнародного рівня. Про це інформує російське медіа ТАСС.

У Генштабі РФ відреагували на новини про плани щодо вторгнення до України: як виправдовуються у Кремлі

Начальник Генерального штабу Збройних сил РФ Валерій Герасимов ( фото - kremlin.ru)

 Очільник Генштабу Збройних сил РФ зазначив, що публікації про очікуваний напад російських військових на Україну є брехливими.

 За його словами, країни, що входять до Альянсу, приділяють надмірну увагу переміщенню російських збройних підрозділів на російській же території. Переміщення військ під час відпрацювань бойової підготовки – це звичайне явище з практики армії кожної держави. Такі військові дії здійснюють на національних територіях, не вимагаючи повідомлень. Оприлюднені в медіа публікації про підготовку здійснення нападу російських сил на Україну є брехливими,- резюмував Герасимов.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Путін відповів, чи збирається Росія нападати на Україну. Глава Кремля Володимир Путін наголосив, що вважає провокацією питання про можливе вторгнення на територію України. Як він сказав, Росія дотримується миролюбної зовнішньої політики, але, разом з тим, має постійно дбати про свою безпеку. За словами очільника РФ, це питання провокаційне. Його країна  реалізує аспекти миролюбної зовнішньої політики, але так само має право подбати про свою безпеку. Зокрема, і в часі середньострокової та більш віддаленої перспективи. І це є питанням для обговорення з усіма нашими партнерами. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини