Головна Новини Політика зовнішня політика У Франції терорист напав із ножем на вчителя
commentss НОВИНИ Всі новини

У Франції терорист напав із ножем на вчителя

Раніше ХАМАС закликав усіх мусульман до мобілізації у п'ятницю, 13 жовтня

13 жовтня 2023, 16:43
Поділіться публікацією:

28-річний чеченець із криками "Аллах акбар" напав на французьку школу в місті Аррас. Під час нападу він убив шкільного вчителя. Про це повідомляють "Коментарі".

У Франції терорист напав із ножем на вчителя

Франція - світська держава

Ще одного вчителя та охоронця було поранено. Учні не постраждали. Нападника затримано. Також затримано його брата. Усі навчальні заклади міста закриті.

У 2020 році чеченцем із Москви був обезголовлений шкільний французький вчитель Самюель Паті.

Президент Франції Емманюель Макрон має намір відвідати Аррас, заявили у Єлисейському палаці. В Аррасі очікують і на голову МВС Дарманена. Прем'єр-міністр Франції Елізабет Борн скасувала візит до Орлеана та повернулася до Парижа.

Нагадаємо, що після нападу на Ізраїль та дій у відповідь єврейської держави ХАМАС закликав своїх прихильників по всьому до мобілізації. Багато спостерігачів висловлювали думку, що це може призвести до масових нападів на євреїв, ізраїльські посольства або осіб, які підтримують єврейську державу, у всьому світі.

Тим часом, Джонсон назвав зброю, яку Україна точно не отримає від країн-партнерів. За словами Бориса Джонсона, рішення про ядерну парасольку безпеки не буде ухвалене в Альянсі доти, доки Україна не стане його членом.

Україна готується до цифрового перепису населення: плюси та мінуси такої ідеї. Із застосуванням різних сучасних цифрових засобів для формування реєстрів зараз можна провести оцінку ситуації із деякими групами населення, але є питання щодо повноцінного перепису населення.

А експерти розповіли, до якого року затягнеться війна в Україні . Терміни закінчення війни в Україні залежатимуть від ситуації на полі бою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини